6 d’abr. 2015

Rihanna i Beyoncé llancen contingut exclusiu per a Tidal

Fa alguns dies us vaig explicar les característiques de Tidal, un nou servei de Streaming que vol oferir més qualitat de so que Spotify i a més d'àudio, videos i altres continguts, alguns dels quals exclusius. Doncs avui us porto els primers continguts exclusius de Tidal.


Comencem per Rihanna que ha desvelat la versió d'estudi d'American Oxygen, una de les cançons del seu vuitè disc que ja va estrenar en directe fa un parell de dies al festival March Madness i de la que ja en coneixíem un teaser. A més Tidal és l'únic servei de Streaming que compta amb Bitch Better Have My Money al seu catàleg, però no seria una exclusiva perquè està a les botigues digitals.
Beyoncé ha llançat Die With You, una cançó que es podria incloure en el seu futur disc conjunt amb el raper  Jay-Z, el seu marit i principal impulsor de Tidal. Diu que és una versió a piano, pel que deduim que no és la definitiva.

Tant Rihanna com Beyoncé estaven a l'acte de presentació de Tidal, pel que no em sorpren que llancin contingut exclusiu. Possiblement en un futur vegem altres artistes que estaven a aquest acte, com Nicki Minaj, o que han mostrat simpatia amb la plataform fer el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada