18 d’abr. 2015

Avici UMF 2015

Per fi Avicii ha penjat a internet la seva actuació al Ultra Music Festival, que es va celebrar a Miami fa tres setmanes i fins ara només havíen pogut escoltar els qui havien assistit al festival.
Avicii va començar amb un parell de mashups. El primer fusionava la remescla de Gemini a Love Me Again de John Newman amb Snake de Blasterjaxx i la versió Avicii By Avicii d'Addicted To You. El segon amb You Make Me, la original i la remescla de Throttle amb Echoes de Henrik B, Niklaas Gustavson i Peter Johansson, una de les poques cançons que no són d'Avicii i que han vist la llum a travès del seu segell Le7els. Tot seguit va punxar The Nights, el seu darrer single fins a la data, i Hey Brother (Combinant la original, la remescla Avicii By Avicii i la de Syn Cole).
A continuació Avicii va fer sonar Levels, un mashup entre I Could Be The One, la seva col·laboració amb Nicky Romero, i Make Your Moves de Dave Armstrong i Redroche. Tot seguit va arribar The Days, on el DJ suec va combinar la versió original amb la veu de Robbie Williams i el cover de Jasmine Thompson. A més hi va afegir alguns elements de Return of the Mack de Mark Morrisson (Cançó recentment versionada per Lady Bee i Rochelle), però no els suficients per considerar-lo un mashup.
Després va venir la remescla que Jebu i Ivan Gough van fer a Free de Rudimental i Emeli Sandé, que després es va combinar amb Superlove i Sweet Nothing de Calvin Harris i Florence Welch, aquesta última combinació ja la tenim molt vista d'altres sets d'Avicii, però en aquesta ocasió la va fer bastant diferent. L'actuació d'Avicii al UMF seguia amb la remescla que Albin Myers va fer d'un dels seus primers èxits: Fade Into Darkness, combinada amb Maple de WasteLand. A continuació arribava un altre mashup amb la remescla que el DJ i productor Suec va fer de Rapture de Nadia Ali i Blessed, un dels pocs temes que Avicii ha signat amb el pseudònim Tom Hangs, primer la original i després la remescla d'Aylen. Després va venir un altre mashup entre XXX de Punk investigation i Alcoholic, un dels primers temes que Avicii va llançar amb el seu nom real Tim Berg; i que va enllaçar amb Lovers of The Sun un dels temes de Listen, el darrer àlbum de David Guetta, que Avicii va "ajudar" a fer, però mai sabrem fins a quin punt, i que compta amb la veu de Sam Martin,
Després va quedar-se un moment en silenci i va fer sonar l'acapella de Wake Me Up i després l'hi va afegir la instrumental. A la segona estrofa va seguir la veu de Wake Me Up, però amb l'instrumental de Hold On de Henrik B. Tot seguit Avicii va fer sonar la remescla que Syn Cole va fer de A Sky Full of Satrs de Coldplay, que ell va produir.
Un cop va acabar aquesta pista, les llums es van apagar per complet i va apareixer la paraula Stories, que és el títol del seu proper àlbum. Com que a partir d'aquest totes les cançons que va punxar eren estrenes, els títols són provisionals. Primer va estrenar la seva col·laboració amb Tom Odell: Can't Love You again. Després van venir For A Better Day, una cançó amb un drop de piano d'aquells que Avicii sap fer com ningú, i Waiting for Love, la seva suposada col·laboracio amb Martin Garrix. A continuació van venir dos cançons que ja havia punxat en dos ocasions però amb algunes diferències: City Lights i Heaven (Amb la veu de Chris Martin; vocalista de Coldplay). Després va fer sonar la versió instrumental de Dear Boy Avicii By Avicii i va tornar a les estrenes amb True Believer i What Would I Change it To.
Avicii va acabar amb Can't Catch Me, una cançó on manté el seu estil característic, i alguns tocs de Reggae.

En els propers dies publicaré un article sobre Stories on opinaré sobre les noves cançons.


Com que no he trobat la manera d'inserir l'àudio d'aquesta actuació us deixo l'enllaç a la web Dancingastronaut.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada