1 d’abr. 2015

Els protagonistes del març

Com ja vaig fer el dia 1 de Març, avui, primer dia d'Abril, toca repassar els protagonistes del mes.


5. Martin Garrix

Aquest mes Martin Garrix ha començat a donar-nos pistes sobre el seu àlbum debut, que podria anomenar-se +X, i del que ja en coneixem dos pistes: Forbidden Voices, que va llançar el mes passat com a descàrrega gartuïta, i Don't Look Down, que compta amb la veu d'Usher i és el primer single.


4.  Axwell /\ Ingrosso


Axwell i Ingrosso han llançat dos videoclips, un continuació de l'altre per On My Way i Can't Hold Us Down; a més de llançar On My Way com a senzill. També han confirmat que aquest estiu passaran per Catalunya, concretament a la capital catalana al Barcelona Beach Festival.


3. Carly Rae Jepsen

Aquest mes Carly Rae Jepsen ha llançat I Really Like You, que suposa el seu retorn després d'arrassar el 2012 amb Call Me Maybe i llançar l'àlbum Kiss; i  el seu video corresponent, protagonitzat per l'actor Tom Hanks. A més ha començat a donar detalls del seu proper àlbum, que serà el tercer de la seva carrera.

2. Rihanna

Rihanna ha llançat nou senzill durant el mes de Març: Bitch Better Have My Money, el segon del seu vuitè àlbum. Ja ha estrenat aquest senzill en directe als iHeart Radio Awards. A més aquest mes també s'ha llançat Home, pel·lícula on dobla a Tip. la protagonista, i on ha fet tres cançons per a la banda sonora.
També va filmar un video a Versailles a principis de mes, però encara no sabem de que es tracta.

1. Nicki Minaj

La protagonista del mes de Febrer és Nicki Minaj, que aquest mes ha iniciat la seva gira The Pinkprint Tour, que ja l'ha portat per diversos paisos europeus. A més també ha llançat Lyric Videos per a Truffle Butter i The Night is Still Young, de la qual també n'ha gravat videoclip. A més ha col·laborat en un remix Hip- Hop de Sugar de Maroon 5 i David Guetta ha llançat com a senzill Hey Mama, que també compta amb la seva col·laboració.
Per si això fos poc va aconseguir tenir 4 cançons al top 10 de la llista Hip-Hop de Billboard simultàniament, cosa que ningú havia fet abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada