29 d’abr. 2015

12 Cançons que haurien d'haver estat senzill (100% Musica)

Inspirant-me en un dels articles de la revista Billboard, he decidit opinar sobre les cançons dels darrers cinc anys que haguessin hagut de ser senzills per una raó o una altra, però que no ho van ser.

Afrojack feat. Sting - Catch Tomorrow / Afrojack & D-Wayne - Freedom (Forget The World)

En la meva opinió Afrojack va desaprofitar moltíssim el seu àlbum debut: Forget The World, almenys pel que fa als singles. Només en va llançar tres. El primer i el segon van ser As Your Friend i Ten Feet Tall, bones eleccions, però el tercer va ser Dynamite, la que per mi és la pitjor cançó del disc i que tampoc va tenir gens d'èxit, tot i tenir la col·laboració del raper Snoop Dogg. Jo hagués llançat com a senzills Catch Tomorrow, on hi col·laborava Sting, i Freedom.





Avicii - Dear Boy (True)

La que per mi era la millor cançó de l'àlbum debut d'Avicii no va ser llançada com a senzill. Quan van llançar-se com els primers quatre senzills les quatre primeres pistes del disc em vaig fer il·lusions que Dear Boy fos single, ja que és la cinquena pista. Finalment no va ser així i va llançar-se com a senzill Lay Me Down, que no trobo mala elecció. Crec que Dear Boy hagués pogut tenir més èxit, i a més considero que és millor cançó, que You Make Me o Addicted to You.



DJ Antoine feat. Nick McCord - Beautiful Liar (Sky is The Limit)

Es cert que DJ Antoine va encertar bastant amb els senzills del seu penúltim disc: Sky is The Limit, però crec que se li va quedar una cançó que tenia tot el que els havia fet falta per triomfar a les seves cançons més exitoses com Ma Cherie o Bella Vita. Aquesta cançó és Beautiful Liar, de la que a més a l'edició deluxe del disc s'hi inclouen dos versions: Una electrònica i una rock.




Krewella - Pass The Love Around

Get Wet, el segon disc /primer àlbum de Krewella, és un altre disc que trobo bastant desaprofitat, encara que tots sabem que és per la mala relació que cada cop més hi havia entre els membres del que alheroses era un trio i ara és un duo de Chicago. Una cançó amb molt potencial però que no va ser llançada com a single és Pass The Love Around, la cançó més pop de Get Wet.



Lady Gaga -  Hair

Molts fans no van coincidir amb l'elecció de senzills de Born This Way, el tercer disc de Lady Gaga, especialment en els dos darrers: You and I i Hair. Les dos cançons que la majoria de gent opinava que tenien més possibilitats de triomfar són Hair i Scheibe. Jo em quedo amb la primera de les dos, encara que penso que Lady Gaga hagués pogut llançar un sisè senzill del disc.



Lady Gaga - Gypsy

Seguim amb Lady Gaga, en aquest cas amb el seu quart disc: ARTPOP. Degut a la mala relació entre Lady Gaga, el seu manager i la discogràfica; ARTPOP no va rebre la promoció que es mereixia. S'hagués pogut llançar algun senzill més, i la cançó que més possibilitats tenia de triomfar era Gypsy (encara que no és de les meves preferides del disc).



Rihanna - Do Ya Thang (Talk that Talk)

Talk That Talk és l'àlbum de Rihanna la elecció dels singles del qual és més questionable. Sense cap mena de dubte Where Have You Been i We Found Love van ser eleccions excel·lents. You Da One i Birthday Cake, en menor mesura també van ser un encert. Però com a últim senzill del disc, Rihanna va escollir Cockiness (Love it). Mala decisió: No és de les millors cançons del disc i a més no va tenir gens d'èxit. En el seu lloc crec que Do Ya Thang hagués estat una millor elecció.



Rihanna feat. Chris Brown - Nobody's Bussiness

Al setè disc de Rihanna, Unapologetic, hi ha una cançó de les que no es va llançar com a senzill que crec que ho mereixia especialment. Nobosy's Bussiness, on la cantant de Barbados col·laborava amb el que en aquell moment era la seva parella sentimental: Chris Brown. No sabem si estava planejat llançar Nobody's Bussiness com a senzill, però  si s'anava a fer no es va fer degut a la ruptura entre Rihanna i Chris Brown. Sens dubte hagués estat molt millor opció que Jump com a single.



Tiësto feat. Krewella - Set Yourself Free

És veritat que A Town Called Paradise, el darrer àlbum de Tiësto no va acabar d'agradar a ningú: Ni als fans que preferien la faceta Trance del productor holandès, ni el públic mainstream ni els que feia poc que s'havíen enganxat al "Moviment EDM". Això no treu que hagués pogut llançar algun senzill més, i crec que Set Yourself Free era la millor opció, tant per ser una de les millors cançons, com per tenir la col·laboració d'algun artista famós, com és Krewella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada