6 de des. 2014

Resum de la entrevista de Lady Gaga a Howard Stern

Aquest dimarts Lady Gaga va ser la convidada al programa de Howard Stern, on va parlar de temes molt diversos com la seva relació amb Tony Bennet, que farà aquest 2015 o que opina d'altres artistes.

Lady Gaga va dir que "com que s'acosta la gira de Cheek to Cheek, les properes setmanes estarem fent molts assajos" També va dir que estima molt a Tony Bennet, però va aclarir que no estava enamorada d'ell, sinó que el considera un gran amic i una parella músical.
"Estic molt feliç d'haver fet Cheek to Cheek. A més d'haver gaudit molt és una forma de demostrar que no necessito retocs informàtics a la veu."

Seguint en aquest tema també va dir que trobava injust el poc reconeixement que té Sia, ja que també té una gran veu i pot cantar sense els retocs que havia mencionat anteriorment.
Sense acabar de parlar d'aquest tema va dir "A vegades no em sento gaire valorada i tinc la impressió que la majoria de gent prefereix música més superficial." També va afegir que a part de la música, els seus hobbys són la pintura i la poesia.
A part de Sia, Howard Stern li va preguntar per Taylor Swift. "Només hem coincidit un parell de vegades, però mantenim bona relació."

Quan la cantant va ser preguntada sobre la seva vida personal (especialment per la seva relació amb Taylor Kinney), va evadir les preguntes.

També va confirmar que aprofitaria aquest 2015 per composar noves cançons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada