12 de des. 2014

Remix EP: Alesso Heroes

Heroes (The Remixes)Ja a la venda les remescles de Heroes, el darrer senzill d'Alesso acompanyat a la veu per Tove Lo.

La primera remescla és la que fa AMTRAC, que aporta a la veu de Tove Lo, per cert, modificada, un toc Deep House que la converteixen en una de les millors del EP.
La segona remescla és la de Jai Wolf, que és trap, però al contrari del com sol ser el trap generalment: Enlloc d'agressiu i contundent és suau i fins i tot alguns toc de Deep House.
La tercera remescla és la de Salvatore Ganacci que comença amb uns fantàstics tocs Reggae que després va creixent fins un drop que, en la meva opinió, espatlla la cançó i trenca l'atmosfera que crea amb la base Reggae.
La quarta remescla és la de Branchez, que també presenta un trap molt suau i alguns canvis en la vocal.
La cinquena remescla, a carrec de Hard Rock Sofa i Skidka, és la que més m'ha agradat, ja que presenta un Progressive House molt més enèrgic que la versió original. Sembla que aquesta branca dins el Progressive cada cop és més habitual, després de temes com Howl at The Moon d'StadiumX o Payback de Steve Angello, Dimitri Vangelis i Wyman.
La darrera remescla de l'EP és la de Grandtheft que també és trap, però no en una variant origianl del gènere com les altres dos, sinó més similar al trap que escoltem habitualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada