28 de des. 2014

Abans Que Surtin #204 - 209

En les primeres setmanes de l'any sortiran diversos llançaments de música electrònica molt destacats, com són els nous senzills de Paris Blohm, Vicetone i Twoloud o la col·laboració de Laidback Luke i Tujamo.

 Comencem amb Demons, el proper senzill de Paris Blohm al costat del vocalista Charles. Com sempre el productor ens porta Progressive House de qualitat, com ja ha fet a altres temes com Colors o Left Behinds. Sortirà el dia 12 de Gener per Protocol Records.



També tenen a punt nou single els Vicetone, anomenat No Way Out, on la veu la posa Kat Nestel. En aquest nou senzill els Vicetone fan servir el drop de piano que a mi tan m'agrada.I segur que no sóc l'únic. Sortirà el dia 19 per Spinnin' Records.



Ara toca una mica  més de contundència amb el pròxim senzill els Twoloud, que també té tocs de Melbourne Bounce, però al contrari del que sol passar amb aquest gènere no sona igual a la resta.
Sortirà també el dia 19 per Doorn Records.



També el 19 de Gener sortirà Intoxicated de Martin Solveig i GTA, una cançó que ja han punxat la majoria de DeeJays en els seus podcast.


El 5 de Gener sortirà Sax, la col·laboració entre Laidback Luke i Tujamo, on tots dos DeeJays combinen els seus sons amb molt bon resultat.



El mateix dia sortirà la remescla de Michael Calfan a Koala d'Oliver Heldens i KStewart, amb només un fragment de la vocal original. És una d'aquelles remescles que si no s'hagués posat la vocal podria ser una nova producció, sense que ningú sospitès que era un remix de Koala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada