12 de des. 2014

Coldplay, Katy Perry i Ed Sheeran, els més escoltat a Spotify aquest any

Spotify Spotify ha publicat la llista amb els artistes i les cançons més escoltades.
L'artista femenina més escoltada és Katy Perry, seguida per Ariana Grande, Lana del Rey, Beyoncé i Lorde. Pel que fa als artistes masculins els més escoltats són Ed Sheeran, Eminem, Calvin Harris, Avicii i David Guetta, en aquest ordre. El grup més escoltat és Coldplay, segui per Imagine Dragons, Maroon 5, One Republic i One Direction.
Pel que fa a la llista absoluta dels artistes més escoltats han estat Ed Sheeran, Eminem, Coldplay, Calvin Harris i Katy Perry.

Però la llista no només parla dels artistes, també ho fa de les cançons. La més escoltada és Happy de Pharrell, seguida per Rather Be de Clean Bandit i Jess Glyne, Summer de Calvin Harris, Dark Horse de Katy Perry i All of Me de John Legend.
A la llista també hi podem veure les cançons que més s'han escoltat a cada estació. A l'hivern la cançó que més es va escoltar va ser Happy, mentres que a la primavera va ser All of Me de John Legend. La cançó més popular de l'estiu va ser Rude de Magic i la de la tardor és All About That Bass de Meghan Trainor.

Multiply, d'Ed Sheeran és l'àlbum més escoltat, seguit per In the Lonely Hour de Sam Smith, The New Classic d'Iggy Azalea, My Everything d'Ariana Grande i G. I. R. L de Pharrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada