8 de des. 2014

Nomimacions als grammys

Ja coneixem les nominacions als Grammys, que aquest any és la seva 57ena edició.

Categories Absolutes

Les nominacions a millor a cançó són per Chandelier de Sia,  All About That Bass de Meghan Trainor, Shake it Off de Taylor Swift, Stay With me de Sam Smith i Take me To The church de Hozier.
Com ja és habitual la majoria de nominats d'aquesta categoria i la de millor gravació coincideixen. El nomimats a millor gravació són Fancy d'Iggy Azalea i Charli XCX, Chandelier de Sia, All About That Bass de Meghan Trainor, Stay With Me de Sam Smith i Shake it Off de Taylor Swift.
Ela nominats a millor àlbum són Beyoncé amb el disc que porta el seu nom, Ed Sheeran per Multiply, Beck per  Morning Phase, Pharrell per G. I. R. L i Sam Smith per In The Lonely Hour.
El darrer premi absolut és el de artista revelació. Els nominats són Haim, Iggy Azalea, Sam Smith, Bastille i Brandy Clark.


Pop

Els nominats a millor cançó pop solista són All of Me de John Legend, Chandelier de Sia, Stay With Me de Sam Smith, Happy de Pharrell i Shake it Off. Pel que fa a la categoria de millor cançó pop d'un duet o grup són A sky Full of Stars de Coldplay i Avicii, Fancy d'Iggy Azalea i Charli XCX, Say Somethinf d'A Great Big World i Christina Aguilera, Dark Horse de Katy Perry i Juicy J i Bang Bang de Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj.
Els nominats a millor àlbum pop són Coldplay per Ghost Stories, Ariana Grande per My Everything, Ed Sheeran per Multiply, Miley Cyrus per Bangerz i Katy Perry per PRISM.
També hi ha una quarta categoria anomenada Millor àlbum pop tradicional, on entre els nominats hi ha Lady Gaga i Tony Bennett per Cheek To Cheek.


Música electrònica

Les cançons nominades a millor cançó electrònica són Rather Be de Clean Bandit i Jess Glyne, Faded se Zhu, Never say Never de Basement Jaxx, F For You de Disclosure i I got U de Duke Dumont i Jax Jones.
Pel que fa a millor àlbum electrònic, While 1<2 de Deadmau5, Syro de Aphex Twin, Damage control de Mat Zo, Nabuma rubberband de Little Dragon i Do it again de Robyn i Royskopp opten al guardó.


R&B

Els nominats a millor gravació R&B són Drunk in Love de Beyoncé, New Flame de Chris Brown i Usher, It's your World de Jennifer Hudson i R. Kelly, Like this de Ledisy i Good Kisser d'Usher.
Els nominats a millor cançó d'aquests gènere són practicament els mateixos: Drunk in Love, New Flame, Good Kisser, Options de Luke James i The Worst de Jhene Aiko.
Els nominats a millor àlbum  R&B són Beyoncé, G. I. R. L de Pharrell, X de Chris Brown, Sail Out de Jhene Aiko i Mali is... de Mali Music.


Rap

Igual que de R&B hi ha premi a millor gravació i millor cançó. Les nominades millor gravació són Rap God d'Eminem, 3005 de Childish  Gambino, 0 to 100 de Drake, I de Kendrick Lamar i All I Need is You de Lecrae.
Cançons nominades a la categoria Millor cançó: Anaconda de Nicki Minaj, Bound 2 de Kanye West i  Charlie Wilson, I de Kendrick Lamar, We Dem Boyz de Wiz Khalifa i 0 to 100 de Drake.
Els nominats a millor collaboració rapejada/ cantada són The Monster d'Eminem i Rihanna, Black Majik de Common i Jhene Aiko, Tuesday d'I love Makonnen i Drake, Bound 2 de Kanye West i Carlie Wilson i Studio de Schoolboy Q i BJ The Chicago Kid.
The New Classic d'Iggy Azalea, The Marshall Matters LP 2 d'Eminem, Because the Internet de Childish Gambino, Oxymoron de Schoolboy Q i Blacc Hollywood de Wiz Khalifa opten al guardó pel millor àlbum rap.

Banda Sonora

Els discs nominats a millor banda sonora són el de Frozen , el de Gran Hotel Budapest, el de Gravity, el de Gone Girl i el de Saving Mr. Banks.
Les cançons que opten a millor cançó per una pel·lícual són I See Fire d'Ed Sheeran per El Hobit: La Desolació de Smaug, I'm not gonna miss you de Glenn Campbell per I'll Be Me, Let it Go d'Idina Mendzel per Frozen, Everything is Aesome de Tegan & Sara per The Lego Movie i The Moon Song  de Scarlet Johnason i Joaquin Phoenix per Her.


Remescla

La remescla de Tiësto d'All of Me de John Legend, la remescla de Robin Schulz de Waves de Mr. Probz, l'edit de Kaskade al Smile de Galantis, el remix d'Audien a Pompeii de Bastille i la remescla de Ming de Falling Out dels Crossfingers opten al premi a millor remescles.


Videoclips

Els nominats a millor videoclip són Turn Down for What de Lil' Jon i DJ Snake, Chandelier de Sia, We Exist d'Arcade Fire, Happy de Pharrell,  i Golde Age de WoodKid.
Pel que fa el premi a millor video llaprg (DVD de concert, etc.) els que opten al premi són: Beyoncé & Jay- Z: On the Run Tour, El DVD de Ghost Stories de Coldplay, Metallica Through the Never, Feet From Stardom de Darlene Love, Merry Clayton, Lisa Fischer i Judith Hill, i The Truth About Love Live from Melbourne de P!nk.


Aquestes no són totes les cetgories, ja que no he inclòs les d'alguns gèneres com el Gospel o la clàssica. El llistat complet el trobareu a la web dels Grammys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada