4 de set. 2014

Robin Schulz: iTunes Festival 2014

Foto: Thrilled @ itunesfestival ! #prayer #itunesfestivalPer un canvi d'horari Robin Schulz va iniciar la nit enlloc dels Clean Bandit, però al públlic de la Roundhouse de Londres no va semblar que li molestés gaire ja que van ballar des del primer minut.

 Abans de parlar dels aspectes clarament músicals, m'agradaria parlar dels efectes d'il·luminació que es projectaven darrera del DJ alemany, fins i tot amb alguns efectes de relleu bastant creïbles.

Després de la intro, Schulz ja va punxar la seva remescla al Waves de Mr. Probz que han popularitzat el tema arreu del món. Tot seguit va punxar la seva remescla a Sky Full of Stars, de Coldplay i Avicii. A continuació va sonar Sunset, l'únic tema original seu que va sonar durant la nit.
Després la remescla al No rest for The Wicked de Lykke Li i finalment  Prayer in C, amb la banda frances Lilly Wood and The Prick.

I ja està? us preguntareu. Doncs sí. A mi el set de Robin Schulz se'm va fer molt curt, ja que no va estar gaire més de mitja hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada