13 de set. 2014

Lady Gaga, Shakira, Katy Perry i Eminem, apareixeran al llibre Guinness dels rècords

Poc a poc es van coneixent noves dades del LLibre Guinness dels rècords, en la seva edició del 2015, que sortirà en breu. Una de les coses que hi trobarem dins de l'apartat dels rècords relacionats amb el món de la música és un rànking amb els cantants més influents en els darrers 12 mesos, basada en les vendes, les reproduccions en streaming  i la seva popularitat a les xarxes socials. El total s'ha mesurat amb un percentatge, considerant la primera posició com el 100%.

La cantant que ha obtingut el 100%, i per tant la primera posició és Lady Gaga, superant amb un 25% el segon de la llista: Justin Bieber.
Taylor Swift tanca el podi amb un 66,8%, només unes dècimes per sobre de Katy Perry, que ha obtingut una puntuació de 66,2%.
La cinquena posició és per Rihanna, amb un 64%.

Tanquen la llista, en aquest ordre: Shakira, els One Direction, Madonna, Britney Spears i Miley Cyrus.

Un altre rècord és el de la cançó amb més paraules, que aquest any canvia d'amo i és per Rap God d'Eminem, amb una mica més de 1.500 paraules. En aquesta cançó, Eminem rapeja a una velocitat frenètica durant poc més de 6 minuts, així que la extensa duració també hi contribueix.

Pel que fa a les reines de les xarxes socials són Shakira (Facebook) i Katy Perry (Twitter).

Això si, també hi han molts rècords que no canvien com Thriller, de Michael Jackson, que ès el disc més venut de tots els temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada