4 de set. 2014

David Guetta: iTunes Festival

A les deu i mitja arribava el plat fort de la nit: David Guetta,
I veieent la reacció de públic, que el francès va fer ballar més que ningú, es veia que era el que tenien més ganes de veure.
És la tercera vegada que David Guetta actua al Festival. Ja ho va fer el 2009 i el 2012.

Tracklist


Guetta va començar el set amb una intro (Obviament), la mateixa que ha estat fent servir aquests darrers mesos., que va enllaçar amb Shot Me Down. Durant els primers minuts va punxar el seu clàssic Love Don't Let Me Go, aixó si, dins un mashup que li donava cntundència. Just després va sonar Bad, la seva col·laboració amb Showtek i l'australiana Vassy.

Pel que vam poder veure, el principi de la sessió va ser el més contundent, amb temes com Tremor [Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike] (Amb l'acapella d'All of Me, de John Legend. Aquest mashup em va agradar molt), Ain't a Party, Moombah [Silvio Eccomo i Chuckie], amb les remescles d'Afrojack o la remescla de Blasterjaxx del Lovers on the Sun.

Cap al final, el francès va punxar cançons menys contundent, com algunes dels seus àlbums: She Wolf, Titanium o Without You, i les seves remescles a Ten Feet Tall d'Afrojack i Let Her Go de The Passenger. També va sonar la remescla de Stadium X de Lovers on the Sun, que encara que es repetia un tema, va passar una entre les dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada