23 de set. 2014

Jessie J iTunes Festival 2014


Jessie J va començar la seva actuació amb una versió Rock de Sexy Lady, una de les cançons incloses en el seu segon àlbum, anomenat Alive. Després va venir Domino, un dels majors èxits de la seva carrera.

La posada en escena de la britànica va ser molt bona, encara que sense res espectacular.. L'acompanyaven a l'escenari  un bateria, un baix, un guitarrista i dos noies fent les segones veus.


La tercera cançó que va interpretar va ser It's My Party, una cançó del ja citat Alive. Mentre la cantava l'escenari es va omplir de globus blancs. Tot seguit va debutar una de les cançons del seu proper disc: Sweet Talker, concretament la homònima del disc. No sé com serà la versió definitiva però la primera impressió va ser molt bona.

 Després d'això va interpretar amb una versió acústica de Nobody is Perfect, un dels temes del seu debut Who You Are, però que va acabar sense ser-ho gens, amb un solo de baix inclòs. La següent cançó que va interpretar és Wild, primer senzill d'Alive.

Tot seguit va agraïr el suport i va interpretar Laserlight  i Keep Us together.

A continuació va començar una secció acústica on només va quedar a l'escenari ella i el guitarrista. La primera cançó que va interpretar aquí va ser Big White Room. Després va estrenar una altra cançó de Swwet Talker, que em va recordar molt a Dope de Lady Gaga.

La banda va tornar a l'escenari i va començar Who You Are. Va seguir amb Do it Like a Dude i una altra cançó del nou àlbum.
Després va estrenar el que serà el segon senzill del seu nou àlbum: Burnin' Up. Després va venir el seu primer èxit i el més gran: Price Tag.

Va finalitzar amb Bang Bang, primer senzill de Sweet Talker, con originalment col·labora amb Ariana Grande i Nicki Minaj

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada