14 de set. 2014

El True ja té un any!

Ja fa un any que Avicii va treure el seu primer àlbum, anomenat True. El disc va ser tot un èxit, debutant al top 10 en una dotzena de països.
També van ser molt exitosos alguns dels senzills del disc.
Però no només podem considerar True un àlbum exitòs, sinó que també és un àlbum molt bo.

Inicialment el canvi d'estil del suec va ser molt criticat, encara que finalmemt va agradar encara més que les seves anteriors cançons.

Senzills

5 cançons del disc han estat llançades com a senzills: Wake Me Up va sortir el Juny de 2013, sent el primer del disc. El segon va ser You Make Me, que va sortir poc abans que l'àlbum, i el tercer Hey Brother, que va sortir poc després. Ja al 2014 va ser llançat com a senzill Addicted to You. A l'Abril va sortir l'últim: Lay Me Down.

Formats

El disc va sortir tan en físic com en digital el dia 13 de Setembre.
A principis del 2014 Avicii va anunciar que estava treballant en una nova versió del disc amb les cançons remesclades per ell mateix. Aquesta nova versió va sortir el 24 de març amb el nom True: Avicii by Avicii.
Al juny es va reeditar l'àlbum amb les dos versions (original i Avicii by Avicii) incloses.

Crìtica

El disc va tenir crítiques practicament oposades. Mentres que mitjans com Rolling Stone (3,5/5), Spin (8/10) i la web Popmatters (7/10) van parlar positivament del disc, la revista Slant només li va donar un (0,5/10).
Segons la meva opinió aquest àlbum mereix més o menys un 8/10.
Alguns altres artistes també van opinar sobre el disc, tant positivament (Zedd, per exemple) com negativament (Tommie Sunshine, per exemple).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada