9 de set. 2014

Remix EP: Gold Skies

Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS ft Aleesia - Gold Skies Remixes [OUT NOW]Avui surt la primera part de les remescles de Gold Skies, la col·laboració de Sander Van Doorn, DVBBS, Martin Garrix i la vocalista Aleesia. Sí, la primera part. Estic convençut de que Spinnin' vol exprimir al màxim aquest tema, encara que les remescles d'Animals també es van dir Remixes Part 1 i no va haver-hi part 2.



Comencem amb la de Tiësto, que fins i tot ja té videoclip, que barreja les imatges del video de la versió original amb imatges de festivals.



Comença amb la vocal i una base melòdica, que avança amb una part que sembla que tingui que anar a un drop Progressive House, però arriba a un drop Melbourne Bounce, bastant original per ser d'un gènere tan encasellat.

La segona remescla és la de Dubvision, i segons el meu criteri és la millor, i amb molta diferència. Segueix en la seva línia: Progressive Melòdic però contundent i ballable.

La tercera és la de Ferreck Dawn i Redondo, que la porta al Deep House, encara que és una mica insulsa.

La última és la de Overused, que comença igual que la original, però té un drop molt contundent, que talla massa l'inici suau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada