22 d’abr. 2022

Pop hispà 22/4

J Balvin, Becky G, Shakira amb Rauw Alejandro i Karol G han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Fa uns dies Becky G anunciava el seu nou àlbum Esquemas, que arribarà a les paltaformes digitals el proper 13 de maig. I com és habitual en aquests casos, la cantant de Mayores i Mamiii va acompanyar l'anunci de l'estrena d'una nova cançó. No Mienten és una guaracha totalment enfocada a les pistes de ball en què el protagonisme és més de la producció que de la seva interpretació vocal. Com a mínim és una proposta radicalment diferent del reggaeton-pop de la majoria de les seves cançons, però no puc dir que m'hagi agradat particularment.


També presenta avui nou senzill l'altra protagonista de Mamiii. La nova proposta de Karol G, el seu primer senzill com a artista principal enguany, es diu Provenza i compta, un cop més, amb la producció d'Ovy On The Drums. Provenza és una cançó de pop-urbà amb un so bastant suau i refrescant que difícilment podem qualificar com a reggaeton.

J Balvin estrenava avui la seva col·laboració amb Badshah, un dels artistes més populars del moment a l'Índia. El punt fort de Voodoo, sota el meu punt de vista, és la seva producció, signada per Tainy.


Shakira i Rauw Alejandro uneixen forces a Te Felicito, sens dubte el llançament més esperat del dia. És una cançó pop amb influències funk que m'ha agradat bastant. El que no m'hacaba de convèncer és que la producció a la segona estrofa i al pont s'orienti al reggaeton, cosa que crec que destrossa l'atmosfera que es crea en les altres parts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada