8 d’abr. 2022

Novetats dance 8/4

Galantis, Martin Garrix, David Guetta, Marc Benjamin, Jax Jones i Jonas Blue han estrenat nova música avui.

David Guetta, Becky Hill i Ella Henderson uneixen forces en un senzill anomenat Crazy What Love Can Do, una proposta dance amb un so molt comercial que combina elements piano house i slap house a la producció. És una cançó extremadament bàsica, però no m'esperava tampoc que fos una altra cosa.

Navos i Galantis estrenen avui la seva col·laboració What It Feels Like, una producció que tampoc té res que la faci destacar. Francament em sorpren veure el duo suec involucrat en un llançament tan mediocre.

Siento és el títol de la nova producció de Jonas Blue, una pista house correcta, tot i que una mica massa minimalista pel meu gust.

Martin Garrix segueix estrenant senzills del seu proper àlbum Sentio, que podrem escoltar complet el proper 29 d'abril. I, amb la freqüència amb què els està publicant, sembla que el DJ neerlandès té ganes de publicar-ne tants avançaments com sigui possible. Aquesta setmana ha estrenat dos noves produccions: d'una banda tenim Quantum, la cinquena producció conjunta de Martin Garrix i Brooks. És una proposta future house amb un drop que no s'allunya gaire del de les seves altres col·laboracions, però amb una producció molt més elaborada a la resta de la cançó.


De l'altra banda, tenim Reboot, una col·laboració amb Vlaurr que podriem qualificar com una barreja d'electro house amb future house i en què podrem treobar diversos elements que recorden al Garrix de fa uns anys. No està malament, però segurament serà la més fluixa de les quatre produccions de Sentio que hem pogut escolta ara per ara. Però és clar, és que Follow i Limitless van deixar el llistó molt alt.


Don't Stop Movin' és el títol de la col·laboració del DJ/productor anglès Act On i Jax Jones. És una pista orientada al house clàssic que, sincerament, no m'ha agradat gens.

Per acabar tenim Edge Of Paradise, la nova proposta de Marc Benjamin. És una producció progressive house amb la veu de la cantautora noruega ZANA, no té res sorprenent però prou encertada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada