17 d’abr. 2022

Novetats 17/4

 Benjamin Ingrosso, Martin Garrix i Karol G han estrenat noves cançons aquesta setmana.
Martin Garrix segueix estrenant avançaments del seu àlbum Sentio, que arribarà el proper 28 d'abril. El DJ/productor neerlandès ha estrenat dos nous senzills aquesta setmana: Good Morning i Starlight (Keep Me Afloat). Comencem parlant de la primera que va sortir, que va ser Good Morning. D'una banda és l'enèssima col·laboració que Garrix publica amb Mattise & Sadko. Però de l'altra, és normal que els hagi volgut convidar a formar part del seu primer treball discogràfic de llarga durada en solitari. No obstant això, Good Morning s'allunya completament del so progressive de les seves altres col·laboracions i aposta per un estil de producció més contundent i arriscat. 


Starlight (Keep Me Afloat) és una proposta progressive house totalment convencional, però que no em desagrada. Compta amb la coproducció de DubVision i la veu de Shaun Farrugia. És la primera col·laboració de DubVision i Martin Garrix pròpiament dita, encara que s'havien remesclat mútuament.


Aquesta setmana també hem rebut dues noves cançons de Benjamin Ingrosso, en un senzill doble que és el seu primer llançament en anglès des de l'estiu del 2021. La cançó de les dues que ha rebut més suport, Queens, és una cançó difícil d'encasellar en cap estil musical. Té el regust retro que tenen moltes de les seves cançons en suec (però que no acostumem a trobar en la seva música en anglès), però també és una cançó poc ortodoxa en molts altres aspectes.


Però la que m'ha agradat més de les dues és la que no ha rebut tant suport a les llistes de novetats, Afterlife, una power ballad amb una gran influència de la música dels anys 70. És clar que la interpretació vocal és molt diferent, però la producció i a nivell de composició podria ser una cançó d'ABBA. La lletra m'ha agradat bastant també, però el punt fort de la cançó, com és habitual en la música de Benjamin Ingrosso, és la composició melòdica.


Jotaerre, Karol G, Alejo i Moffa uneixen forces a Un Viaje, un reggaeton midtempo que no està gens malament.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada