23 d’abr. 2022

Novetats dance 23/4

Martin Garrix, Alesso amb Zara Larsson, Mr Belt & Wezol i The Chainsmokers han estrenat nova música aquesta setmana.

The Chainsmokers han estrenat un altre avançament del seu imminent àlbum So Far So Good. Es diu i és una proposta dance mid-tempo amb un drop que em costa deicidsi m'agrada o no però que en tot cas sona bastant original. La producció durant les estrofes també compta amb uns steel drums que criden bastant l'atenció i que la fan sonar molt diferent que les altres dues cançons que ja coneixem del seu proper disc (iPad i High). 


Alesso i Zara Larsson presentaven ahir la seva col·laboració Words, una proposta dance amb un so molt suau i extremadament comercial. Se'm fa difícil no comparar Words amb When I'm Gone, l'anterior proposta d'Alesso orientada a les ràdios, que va sortir a finals de desembre i que comptava amb la veu de Katy Perry. Totes dues cançons tenen força similituds, però no podem dir que sonin particularment semblants. Potser Words m'agrada una mica més, però també hi trobo a faltar un drop pròpiament dit o, si més no, una producció que tingui alguna cosa destacable.

Martin Garrix segueix publicant avançaments del seu nou disc Sentio. Aquesta setmana n'hem pogut escoltar dos més: Find You i Funk. Find You és una col·laboració amb Justin Mylo i Dewain Whitmore que suposo que no puc dir que està malament, però sona tan previsible que no m'interessa gens ni mica. És exactament el que t'imaginaries com a estereotip de senzill de Martin Garrix.

Funk compta amb la coproducció de Julian Jordan, una pista electro house instrumental bastant simple a nivell musical però amb un grau de contundència que ho compensa. No és un tipus de música fet per ésser escoltat durant el teu dia dia i a casa, però compleix el seu objectiu perfectament i sona molt millor que altres propostes electro house recent de les que podriem haver dit el mateix.

Genesis és el nom del nou llançament de Mr Belt & Wezol amb Gamuel Sori, una pista amb una producció house obscura que no està malament. Bona part del mèrit de la cançó és de la seva intèrpret, que malauradament han decidit no incloure en el títol de la cançó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada