29 d’abr. 2022

Novetats 29/4

Ava Max, Marshmello amb Tokischa, Tiësto i Tom Walker han estrenat nova música avui.

Ava Max enceta la segona etapa de la seva carrera amb molt bon peu amb Maybe You're The Problem, l'esperat primer avançament del seu segon àlbum d'estudi. És una cançó pop amb un tempo molt accelerat i amb sintetitzadors retro que recorda una mica a Blinding Lights de The Weeknd i Physical de Dua Lipa i que es desmarca bastant del so de les cançons que havia presentat fins ara. Abans de poder-la escoltar ja tenia moltes ganes del segon disc d'Ava Max, però ara encara en tinc moltes més. Només espero que aquest cop no hàgim d'esperar-nos tant com ens vam haver d'esperar abans que sortís Heaven & Hell.


Tiësto i Deorro col·laboren per primera vegada a Savage, una pista electro house que ja hem pogut sentir als últims sets del DJ/productor neerlandès. El timbre que han escollit com a protagonitza del drop recorda bastant a Five Hours, sens dubte la producció més destacable del catàleg de Deorro, tot i que, en general, l'enfocament de Savage és totalment diferent.


Tom Walker és un altre dels artistes que presenta nova música avui. El primer senzill que el cantautor anglès publica enguany es diu Serotonin i malauradament no trobo que tingui res que faci que destaqui o que cridi l'atenció. Tampoc no sabem si es quedarà com un llançament solt o si formarà part del seu proper treball discogràfic.


Per acabar tenim una col·laboració que mai hauria esperat que es materialitzés: Estilazo és el nou senzill de Marshmello amb la rapera dominicana Tokischa. Però la sorpresa no només és en el fet que hagin publicat una cançó junts, sinó en com sona: ni és un dembow, ni el future bass que acostuma a produir Marshmello. Estilazo compta amb una producció house bastant estàndard fins que després de la tornada entra una línia de sintetitzador que recorda a l'estil de Major Lazer i que li dona una un toc molt interessant. Pel que fa a la interpretació vocal, és totalment plana, però suposo que això també té la seva gràcia. I la lletra, segueix en la mateixa línia explicita que la majoria de cançons de Tokischa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada