19 de nov. 2020

Ressenya: Weird & Talkative

I l'última novetat de la setmana que ens queda per comentar és el nou EP de Sandro Cavazza. Aquest cantautor suec publicava divendres passat el seu nou EP Weird & Talkative, que inclou els seus dos senzills més recents Sad Child i Lean On Me, així com dos cançons inèdites.

La primera cançó de l'EP és Sad Child, una col·laboració amb Brother Leo que Sandro Cavazza va estrenar el passat mes de Juny. Em sembla una molt bona cançó (de fet, la millor de les quatre), però trobo que no encaixa gens ni mica amb el to optimista del projecte. La segona pista l'ocupa Lean On Me, el senzill que l'autor de So Much Better ens va avançar la setmana passada. No està malament, però em tira enrere el fet que vol ser tan optimista que em sembla molt forçat i, malgrat ser la cançó que ell ha escollit per presentar l'EP, em sembla cançó més fluixa.


Shades on The Rain tamb´r és una cançó amb un to molt optimista, però trob que funciona molt millor que Lean On Me. L'EP acaba ja amb Best Is Yet To Come, una altra pista de pop acústic optimista que pot arribar a resultar massa edulcorada depenent del moment en què l'escoltis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada