20 de nov. 2020

Novetats 46

Ava Max, Princesa Alba, Lana del Rey, Sam Feldt i Miley Cyrus amb Dua Lipa han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Lana del Rey ha compartit avui el primer avançament del projecte de covers que l'artista estatunidenca va anunciar pel proper mes de desembre per "compensar" el retard del seu proper àlbum de música original Chemtrails Over The Country Road. En concret, es tracta de la seva versió de Summertime de George Gershwin,  una tria que m'ha sobtat pel fet que ja va cantar una cançó que interpola aquesta icònica melodia al 2018. Sincerament, no estava excessivament emocionat per aquest projecte de covers, ja que trobo que el punt fort de Lana del Rey és la seva faceta com a compositora, però he de dir que aquesta versió de Summertime m'ha agradat molt més del que m'esperava. Tot i que com acostuma a fer Lana del Rey ha portat la cançó bastant al seu estil, ens dona la possibilitat de sentir-la en un registre una mica diferent al que estem acostumats (cosa que no podem dir de la seva última cançó original Let Me Love You Like A Woman). A més, em sembla una de les millors interpretacions a nivell vocal de tota la seva discografia.


Una altra de les artistes que han estrenat noves cançons aquesta setmana és Princesa Alba. La cantant xilena publica Dame, una cançó que combina trap i pop i que un cop més compta amb la producció del barcelonès Alizz, conegut sobretot per les seves produccions per C Tangana, però que també ha treballat amb Princesa Alba a Mi Culpa i Me Equivoqué. Dame em sembla una cançó que no està gens malament, no penso que sigui una de les millors cançons de Princesa Alba però encara menys és una de les seves propostes més fluixes.

Ava Max publicava ahir a la tarda el seu nou senzill My Head & My Heart, una cançó inèdita que formarà part de la reedició del seu àlbum debut Heaven & Hell. My Head & Heart és una pista amb una forta influència de la música house que a més interpola la melodia de d'All Around The World de la formació alemanya ATC. No em desagrada, però no m'ha agradat tant com m'acostumen a agradar els senzills d'Ava Max en un primer moment.

The Best Days és el nou senzill de Sam Feldt en col·laboració amb la cantant neerlandesa Tabithia. Segueix en la línia dels seus últims llançaments i aposta per un so dance suau i melòdic, i a nivell vocal també em sembla una cançó molt encertada.


La última novetat que ens queda per comentar és Prisoner, l'esperat duet de Miley Cyrus i Dua Lipa, que apareixerà la setmana que ve al nou disc de la cantant estatunidenca Plastic Heart. Prisoner és una cançó pop-rock amb una forta influència de la música dels anys 80. Bé, de fet, la tornada de la cançó interpola Physical d'Olivia Newton-John. Crec que ja he mencionat en moltes ocasions que no acostumo a ser gaire partidari de les col·laboracions entre aquest tipus d'artistes ja que no ofereixen res millor que una cançó de les dues per separat, i això és exactament el que passa aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada