8 de nov. 2020

Novetats 44

Maluma amb The Weeknd, C Tangana, Bonn i Armin Van Buuren han estrenat nova música aquesta setmana.

Maluma va estrenar dijous el remix del seu actual senzill Hawái en col·laboració amb The Weeknd. Si Hawái ja era una de les cançons més exitoses del 2020 (i segurament la cançó més exitosa de la carrera del cantant colombià), aquesta nova versió de la cançó l'ajudarà a guanyar popularitat als mercats anglòfons. Com acostuma a passar en aquest tipus de col·laboracions, a nivell musical la cosa no canviara gaire, més enllà de la gràcia que pot fer sentir a The Weeknd cantar en castellà.


C Tangana ha estrenat aquesta setmana el seu nou senzill Tu Me Dejaste de Querer, que ha trencat el rècord de la cançó més escoltada en el dia de llançament a la llista espanyola de Spotify amb 1,6 milions de reproduccions en un dia. També ha estat la novetat més escoltada de la setmana a la plataforma a nivell global. Tu Me Dejaste de Querer combina música urbana i flamenc amb una producció molt encertada que torna a signar el barcelonès Alizzz, col·laborador habitual del cantant madrileny.


Armin Van Buuren també va estrenar nou senzill el divendres: Feel Something, una col·laboració amb Duncan Laurence, que va ser el representant dels Països Baixos a Eurovisió al 2019. És una cançó amb dance amb un so molt comercial que no està malament, però tampoc té res que la faci destacar massa.


Després d'haver co-composat i posat veu a cançons de DeeJays del nivell d'Avicii, Axwell, Sebastian Ingrosso o Martin Garrix, el cantautor suec Bonn publica el seu primer senzill en solitari (sota aquest nom, ja que anteriorment ja havia llançat música amb el seu nom real Kristoffer Fogelmark). La seva nova cançó es diu  Spaceships i és una cançó que ell composa, produeix i interpreta sense cap col·laborador. És una pista dance que sens dubte és la meva novetat preferida de la setmana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada