26 de juny 2020

Novetats pop setmana 26

Imatge
Inna, Blackpink, Charlie Puth, Sandro Cavazza i Usher protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Charlie Puth va estrenar ahir la seva primera cançó d'aquest 2020: Girlfriend. És una cançó que recupera el so pop dels anys 80, molt en la línia del seu últim àlbum d'estudi Voicenotes, estrenat al 2018. No em desagrada, però trobo que el fet que no tingui una tornada més potent i marcada fa que la cançó no resulti memorable. De moment, no tenim cap informació sobre si aquesta cançó apareixerà en el seu projecte.


Blackpink han estrenat aviu How You Like That, l'esperat primer avançament de l'àlbum que el quartet coreà publicarà el proper mes de Setembre. Com sempre, la nova cançó ha arribat acompanyada d'un videoclipq ue és tota una superproducció.


També té cançó nova Inna. La cantant romanesa ha estrenat fa unes hores la seva tercera cançó en solitari d'aquest any: Nobody, que segueix amb el so deep house suau de Sober i Not My Baby. No em desagrada, però de les tres, segurament és la que menys m'ha agradat: és una cançó optimista, estiuenca i despreocupada, molt fàcil d'escoltar, però no em sembla que sigui gens novedosa ni una cançó que destaqui en cap aspecte. Esperem tenir aviat notícies del proper treball discogràfic d'Inna: tot i que encara no en tenim cap informació, estrenar tres cançons en tres mesos consecutius amb un so molt similar no pot ser una casualitat.



Usher és un altre dels artistes que han presentat nova cançó avui. El cantant de Yeah i More, publica I Cry, una cançó inspirada en les protestes que hi ha hagut als Estats Units com a protesta per la violencia policial i la desigualtat racial, que no sabem si formarà també part del seu proper àlbum.



Per acabar, tenim la nova proposta de Sandro Cavazza en col·laboració del cantautor suec Brother Leo. És una cançó amb un so orgànic i estiuenc que m'ha recordat a High With Somebody, tot i que el resultat no és tan bo com el d'aquesta cançó. És una proposta pop prou sòlida, però trobo que queda lluny de les seves millors cançons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada