25 d’ag. 2019

Novetats setmanes 33 i 34




Normani ha estrenat el seu nou senzill Motivation, una aposta molt més pop que la resta de cançons que ens ha presentat aquesta ex-membre de Fifth Harmony. Probablement l'estil de la cançó us recordarà a l'estil d'Ariana Grande i no és cap coincidència: la intèrpret de 7 Rings ha co-composat la cançó amb dos dels seus col·laboradors habituals Ilya Salmanzadeh (qui també ha produit la pista) i Max Martin. Si ens posem exigents, és una cançó pop estàndard sense gaire nou que oferir, però la veritat és que sona molt fresca si la comparem amb la resta de propostes pop recents al ser un homenatge a la música de finals dels anys 90 i principi dels 2000 que a Normani li agradaven de petita (això ho fa obvi el videoclip).




Taylor Swift va donar un últim avançament del seu proper disc Lover una setmana abans de la seva publicació: la cançó que porta el mateix títol que el disc. És una balada 6/8 que sens dubte és bastant millor que Me, YNTCD o The Archer; una cançó que està bastant bé però que tampoc em sembla res extraordinari.


Rosalia torna a estrenar nova música, anomenada Yo x Ti, Tu x Mi i en aquesta ocasio acompanyada del cantant boricua Ozuna. Tot i que tampoc és cap desastre, trobo que és la pitjor cançó de la discografia de l'artista catalana i penso que és una cançó de reggaeton estàndard que si la cantés una altra persona ni tan sols estariem comentant ara. Con Altura si que em semblava una cançó millor i més original, però del nou senzill de Rosalia no puc dir-ne el mateix. A més, la producció, que moltes vegades és el principal alicient que trobo a les cançons d'aquest gènere, és molt senzilla.



Martin Garrix torna a col·laborar amb Bonn, amb qui ja va fer No Sleep i High On Life (dos de les seves millors cançons dels últims anys). La nova col·laboració entre el DJ holandès i el cantant suec s'anomena Home, i la veritat és que em torna a semblar una pista més que correcta, però més per les estrofes que pel drop o la producció en general, i vaig a escriure una frase que no pensava que escriuria mai: crec que aquesta cançó funcionaria millor com una cançó rock que com una pista progressive house.



I arriba el moment de comentar una cançó a la que estic completament enganxat, ja he perdut el compte de les vegades que la he escoltat en els escassos dies que fa que ha sortit però de ben segur que superen la vintena. Es tracta de la nova proposta d'Ava Max, que arriba tant sols unes setmanes després del doble senzill Blood Sweat and Tears/Freaking Me Out. Es tracta d'una cançó electropop amb influències disco que podria haver sortir de The Fame Monster. Ja sé que comparar aquesta cantant amb Gaga ja cansa, però la veritat és que això ho dic com una cosa molt positiva ja que TFM és un dels meus discos preferits. Sigui com sigui, una tornada tant èpica com addictiva i una producció brutal són els principals ingredients que fan de Torn una de les meves novetats preferides en els últims mesos.



Lana del Rey ha estrenat un videoclip que conté dos noves cançons que formaran part del seu proper àlbum d'estudi Norman Fucking Rockwell, que sortirà ja la setmana que ve! Les dos cançons s'anomenen Fuck It I Love You i The Greatest, i m'alegro que en elles predomini la manera de cantar menys arrossegada de Venice Bitch, sense perdre la essència.



David Guetta remescla l'últim senzill que està rebent promoció del disc pòstum d'Avicii, acompanyat de Morten, amb qui recentment ha col·laborat a Never Be Alone. És una remescla efectiva, que preten donar més energia a la cançó i ho aconsegueix, però que tampoc aporta res nou.



També té nou videoclip Aleesha. L'artista eivissenca presenta Lovers 2 Enemy, una cançó trap en anglès que potser no és tan interessant com Peligrosa o Si Tu Quieres, però que tampoc està malament.



Ed Sheeran i Stormzy han publicat com a senzill una nova versió de Take Me Back To London, amb una producció diferent i la participació de dos rapers més Jaykae i Aitch. La versió original forma part del projecte de col·laboracions que l'autor de Perfect i Shape of You va llançar la setmana passada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada