11 d’ag. 2019

Novetats setmana

Resultat d'imatges de megan thee stallion nicki
Megan Thee Stallion col·labora amb Nicki Minaj, Lana del Rey presenta dos nous senzills, Syn Cole publica nova producció i Cupido rellancen el seu hit Autoestima.


Meghan Thee Stallion col·labora amb Ty Dolla Sign i Nicki Minaj en seu nou senzill. Per aquells qui no la conegueu (cosa bastant probable), Megan Thee Stallion és una rapera de Houston que aquest any ha publicat el seu àlbum debut i poc a poc es va fent un lloc a l'escena Hip-Hop dels Estats Units. De fet, ella i Nicki Minaj no s'han arribat a coneixer en persona fins després del llançament de la cançó (quan han gravat el vídeo): mentre Megan estava fent un directe d'Instagram, va veure que Nicki l'estava veient i va convidar l'autora d'Anacona a unir-s'hi. Aleshores van estar interactuant una estona i van  prometre col·laborar ben aviat davant de tots els fans que estaven mirant el directe, i certament ha estat ben ràpid: Aquesta cançó (sense Nicki) havia d'haver sortit la setmana passada, però Megan Thee Stallion va postposar-ne la sortida, dient que tenia una sorpresa. 

La cançó no està malament, però es nota que és una col·laboració forçada per part de Minaj, cosa que no és la primera vegada que fa. Tampoc m'agrada que la cançó es basi tant en Act Up de City Girls, ja que hi ha un sample de la cançó i a més la tornada comença girant la frase que és sampleja. Sempre està bé veure a Nicki Minaj recolzant una rapera emergent, quan constantment se l'acusa de fer el contrari, però espero que més endavant publiquin una col·laboració més elaborada. Però la meva valoració general és positiva i m'ha anat agradant cada vegada més amb les escoltes.



Lana del Rey llançarà el seu nou àlbum a finals de mes, però aquesta setmana ha presentat dos noves cançons que no en formaran part. La primera d'ella és Looking For America, una cançó que ha composat després dels tirotejos que han tingut lloc als Estats Units en les últimes setmanes. Lana del Rey primer va compartir un vídeo d'ella cantant la cançó a Instagram, però divendres va publicar-ne la versió ja enregistrada a l'estudi. No es desmarca molt de la resta de les sevees, però està molt bé. Tots els diners que la cançó recaudi aniran a parar a ONGs que donen suport als afectats pels tirotejos.



L'altra nova cançó és Season Of The Witch, un cover de la cançó de Donovan publicada al 1996, que forma part de la banda sonora de la pel·lícula de terror Stories To Tell In The Dark. És interessant veure com l'autora de Summertime Sadness incorpora més elements de terror al seu so habitual que mai.



Syn Cole també té nova producció, anomenada Gizmo. Una deliciosa pista progressive house melòdica, que no aporta absolutament res de nou si la comparem amb altres llançaments de Cole. Però que voleu que us digui, a mi aquest estil de música m'encanta.



Cupido ha llançat una nova versió d'Autoestima, una cançó que ja era molt coneguda pel públic del panorama alternatiu espanyol però que ara volen apropar al mainstream amb la col·laboració de Lola Índigo i la remescla d'Alizz, productor de molts dels èxits de C Tangana. Tot i que la original ja està molt bé, però la remescla que n'ha fet aquest DJ barceloní potser encara la fa més atractiva. I la participació de la ex-concursant de OT no suma gaire, però tampoc resta gens. Músicalment, perquè atractiu comercial és clar que en suma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada