3 d’ag. 2019

Novetats 31

Resultat d'imatges de ava max billboardAquesta setmana tenim nova música d'un bon grapat d'artistes, entre els quals Ava Max, Ariana Grande o Aya Nakamura.

Ava Max va estrenar dimecres dos nous avançaments del que serà el seu àlbum debut. Les cançons s'anomenen Blood, Sweat & Tears i Freaking Me Ou, i del disc encara no en tenim gaires detalls. Blood Sweat and Tears és un midtempo pop  que no em desagrada però tampoc sorpren gaire. Dels quatre senzills de Max, probablement la cançó més fluixa. Tot el contrari opino de Freaking Me Out, una cançó que, sense tampoc ser res de l'altre món, em sembla molt millor, amb un so més fresc i una tornada molt addictiva. La producció també la trobo molt encertada, i m'agrada molt el fet que vagi canviant a mesura que avança (és a dir, que la producció de la segona tornada no sigui igual que la de la primera vegada, per posar un exemple).

 
Aya Nakamura ha rellançat el seu últim senzill Pookie, ara amb la participació del raper estatunidenc Lil Pump, suposo que amb la intenció de donar-se a coneixer una mica més als mercats anglòfons. La estrofa del raper de Gucci Gang no està malament, però els sorolls que els rapers va fent durant tota la cançó, fant la nova versió Pookie difícil d'escoltar.

 
Raye ha estrenat una nova cançó anomenada Love Me Again, que m'ha sorprès bastant. Es tracta d'una pista electropop, menys experimental del que m'hauria esperat de Raye. Però això no és una cosa dolenta: per mi és una de les millors novetats de la setmana i una de les cançons d'aquesta cantant i compositora anglesa que més m'han agradat.

 

 
Tove Lo ha llançat una segona cançó del seu proper àlbum Sunshine Kitty, que es posarà a la venda el mes que ve. Després de Glad He's Gone, ara Tove Lo presenta Bad As The Boys acompanyada de la cantant finlandesa ALMA. Amb aquesta cançó podem confirmar ja que Tove Lo s'aparta definitivament del so dance-pop obscur de Lady Wood i Blue Lips, per apostar per un so pop més estiuenc. Un estil menys atractiu per mi, però un canvi necessari. De moment, la cançó m'ha agradat bastant més que Glad He's Gone, té una producció molt més interessant i té una tornada molt més memorable. La col·laboració, com acostuma a passar en aquests casos, no aporta gaire: Tove Lo podria cantar la segona estrofa enlloc d'Alma i la cançó no m'agradaria ni més ni menys.



Lola Indigo ha llançat el seu nou senzill Lola Bunny, acompanyada del raper canari Don Patricio. Lola Bunny no aporta res de nou si es compara amb altres senzills de la ex-concursant d'Operación Triunfo i tampoc li he trobat cap alicient. La col·laboració tampoc aporta res, a banda que omplir la cançó i unes quantes frases qüestionables.



Ariana Grande també té una nova cançó acompanyada del duo Social House, que és el teloner de la gira de la cantant de Dangerous Woman. Sona molt semblant als seus últims senzills, especialment a Thank U Next, però m'ha agradat bastant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada