31 d’ag. 2015

VMA: Premiats

Taylor Swift poses with a Moonman award at the 2015 MTV Video Music AwardsTaylor Swift va ser la gran guanyadora de la nit, però Nicki Minaj i Bruno Mars també es van emportar premis importants.


Com ja era d'esperar, Taylor Swift va ser l'artista que més premis es va emportar, amb un total de quatre: vídeo de l'any, millor vídeo pop, millor vídeo d'una artista femenina i millor col·laboració; per  Bad Blood i Blank Space.
Mark Ronson, Bruno Mars and Britney Spears Jo opino que mereixia tots els premis, excepte de millor col·laboració, que jo crec que mereixia més Bang Bang de Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj.

Bruno Mars and Mark RonsonEl premi a millor vídeo d'un artista masculi va anar a mans de Bruno Mars i Mark Ronson per Uptown Funk, cosa que tampoc és cap sorpresa. Britney Spears va ser la encarregada d'entregar el premi. Em va sorprendre que el discurs de després de rebre el premi el fes Bruno Mars i no Mark Ronson.
Van Pujar a buscar al premi tots dos acompanyats de Phillip Lawrence, un habitual dels videoclips de Bruno Mars i Cameron Duddy, el director del videoclips

Nicki Minaj Nicki Minaj va guanyar el videoclip a Millor videoclip hip-Hop per Anaconda. Mentres feia el discurs d'acceptació del premi va ser interrompuda per Miley Cyrus, que va anar a presentar la següent actuació massa depressa.

El premi a la categoria Millor vídeo Rock va ser per a Fall Out Boy i la seva cançó Umma Thurman.

Com ja s'havia avançat, Kanye West va rebre el premi Michael Jackson com a reconeixement de la seva trajectoria de mans de Taylor Swift.

Kanye West Taylor Swift MTV VMAs 2015Malhauradament Rihanna, Ariana Grande, Jessie J, Sia i Ed Sheeran es van quedar sense premis, encara que tenien nominacions.
 


 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada