1 d’ag. 2015

Protagonistes del mes: Juliol 2015

Ja ha finalitzat el mes de Juliol, moment per repassar els artistes que més ens han donat que parlar el setè mes d'aquest 2015.

5. Martin Garrix

Aquest mes Martin Garrix ha llançat dos senzills: Dragon (Esperada des de fa mesos) i Break Through the Silence (El millor llançament Progressive House del mes per mi, i amb diferència), amb la col·laboració del duet de productors russos Matisse & Sadko. Totes dues ja tenen videoclip.
A més el DJ i productor holandès ha actuat en molts festivals aquest mes, entre els quals el Barcelona Beach Festival, i ha iniciat la seva primera residència a Eivissa.

4. Demi Lovato

A principis del mes de Juliol es va produir el retorn de Demi Lovato amb el single Cool For The Summer, que podem dir que és la novetat més destacable del mes en l'escena pop. Més recentment també ha estrenat el videoclip de la cançó.

3. Rihanna

La cantant de Barbados aquest mes només ha estrenat el videoclip de Bitch Better Have My Money però amb això ja n'ha tingut prou per ocupar la tercera posició d'aquest rànking, ja que ha estat el videoclip més comentat del mes. I segurament el millor.

2. Avicii

A principis de mes aquest DJ i productor suec va desvelar la data de llançament i el tracklist del seu esperadíssim segon àlbum: Stories. A més al seu podcast mensual, Le7els va estrenar tres cançons que s'inclouran al disc: Heaven, Can't Catch Me i Broken Arrows.
També ha llançat una remescla a Insomnia de Faithless per commemorar el 20è aniversari d'aquest clàssic de la música dance, i ha publicat l'EP de remescles de Waiting For Love.
Durant el mes de Juliol Avicii també ha actuat en molts festivals, entre els quals el Hard Rock Rising, a Barcelona, i també ha estat actuant setmanalment a Eivissa.

1. NERVO

Les bessones australianes han llançat durant aquest mes el seu esperadíssim primer àlbum de duració completa: Collateral, del que en van anunciar el tracklist, la portada i la data de llançament a principis del mateix mes.
A més han llançat The Other Boys com a nou senzill del disc.
Encara que Collateral a mi m'ha decepcionat, sense cap mena de dubte és el llançament més rellevant del mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada