8 d’ag. 2015

Remix EP: How Deep is Your Love

Ja disponibles les remescles de How Deep is Your Love, el nou senzill de Calvin Harris acompanyat de Disciples. El més curiós d'aquest EP és que dos de les tres remescles les han fet els creadors de la cançó.

La primera remescla és la del propi Calvin Harris, al costat de R3hab. En aquesta remescla porten How Deep is Your Love a l'electro House, amb alguns elements de Moombahton i un so similar al d'algunes produccions d'Afrojack. El  resultat és bo, però es veu clar que és una remescla pensada per als festivals i per fer ballar milers de persones, cosa que sens dubte aconseguirà.



La segona remescla és la de Chris Lake, que es manté dins del Deep House, però amb un enfocament més ballable. Les estrofes es queden practicament igual, però el drop és diferent, fent servir la vocal d'una manera curiosa. És la remescla que més m'ha agradat de les tres.



La tercera i última remescla torna a ser d'un dels creadors de la original: Disciples, amb Unorthodox. És la més semblant a la original, i trobo que no aporta res nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada