18 de maig 2015

Taylor Swift arrassa als Billboard Awards




Taylor Swift
Aquest matí us he deixat només la llista de guanyadors dels Billboard Awards, però ara m'agradaria analitzar aquests premis. La clara vencedora de la gala ha estat Taylor Swift, qui s'ha emportat vuit premis, entre els quals els guardons a millor artista, millor artista femenina i millor àlbum. En segon terme, però amb nombrosos guardons han quedat One Direction i Sam Smith.


La boyband britànica ha guanyat els premis a millor grup i millor artista de gira, i Sam Smith ha guanyat els guardons a artista revelació i millor solista masculí.
Pel que fa a la música electrònica, el premi a millor artista ha anat a mans de Calvin Harris, el de millor cançó a DJ Snake i Lil' Jon per Turn Down For What i el de millor àlbum per a Shatter Me, de Lindsey Stirling, cosa que ha estat una gran sorpresa, almenys per mi.
Passem a parlar del Hip-Hop on el premi a millor àlbum ha estat per Forest Hills Drive de J. Cole, superant a Drake i a Nicki Minaj, cosa que tampoc m'esperava. El premi a millor cançó i àlbum R&B han estat per a Pharrell.
I com no podia ser d'una altra manera, Frozen ha guanyat el premi a millor banda sonora.

També han estat guardonats John Legend, Meghan Trainor i Florida Georgia Line, entre altres.

Fotos de l'alfombra roja (Tant abans com després de la gala):

Zendaya, Hailee Steinfield, Taylor Swift, Lilly Aldridge i Marta Hunt; One Direction

Zendaya, Hailee Steinfeld, Taylor Swift, Lily Aldridge and Martha HuntOne Direction

Calvin Harris ; Ed Sheeran ; Iggy Azalea i Britney Spears ; David Guetta



Calvin Harris Ed SheeranIggy Azalea and Britney Spears    David Guetta poses in the press room during the 2015 Billboard Music Awards
Ed Sheeran  

Calvin Harris; Meghan Trainor

Calvin Harris Meghan Trainor, winner of Top Hot 100 Song for  




Fotos de la gala:

Taylor Swift ; Actuació de Britney Spears i Iggy Azalea ; La gala va ser el primer event de Calvin Harris i Taylor Swift com a parella.

Taylor Swift Britney Spears and Iggy Azalea Taylor Swift kisses Calvin Harris after winning the award for top billboard 200 album for “1989” at the Billboard Music Awards 2015

Nicki Minaj durant la seva aparició ; David Guetta i Nicki Minaj durant la seva actuació, Ed Sheeran durant la seva actuació ; Taylor Swift i Ed Sheeran.

Nicki Minaj Nicki Minaj Ed Sheeran Taylor Swift and Ed Sheeran


Actuacions destacades:
Els vídeos no són gaire bons, però és el que hi ha.


Nicki Minaj i David Guetta




Iggy Azalea i Britney Spears




Ed Sheeran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada