14 de maig 2015

Crítica: Amelie - Take The World


Des de fa uns dies ja està a la venda el tercer àlbum del grup català Amelie: Take The World, després de llançar Somiant Desperts i És el Moment. Take The World és el primer trball discogràfic de la banda en anglès, i ve precedit pels senzills I Don't Wanna Take it Slow, que van llançar l'any passat, i Kill Me and Make it Quick, llançat al Març.



Les dos primeres pistes del disc són els senzills I Don't Wanna Take it Slow, que va ser número 1 de la nostra llista fa bastants mesos, i Kill Me and Make it Quick.

La tercera cançó és Hey Girl, que va ser llançada com a buzz single a Spotify i iTunes, i la segueixen That's My Song, Lost & Found, Let it Go i My Addiction. Segueixen en la línea Pop-Rock dels dos singles, però sense ser gens repetitives.
La vuitena pista és My Addiction, la primera balada que ens trobem al disc.
La següent cançó és Show Me The Way, on tornen a l'estil de les primeres cançons. 
Struggling i Your Everything. El disc se'm ha fet curt.
De les cançons individualment he dit poc, però es que realment no hi ha cap cançó que m'hagi agradat molt més que la resta ni cap que no m'hagi agradat.


Els Amelie no només han canviat d'idioma. La banda formada per l'Albert, el Marcel, el Carles l'Alex i l'Edgar han canviat cap a un estil Pop-Rock més mainstream, cosa que com ja he dit infinitat de cops en aquest blog no és dolenta, almenys sota el meu punt de vista.
Un canvi que per mi és clarament positiu i afirmo sense cap mena de dubte que aquest és el millor disc d'Amelie i segueixo pensant que són el millor grup del nostre pais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada