1 de maig 2015

Protagonistes del mes d'Abril

Com el dia 1 de cada mes, avui arriba el repàs dels artistes més importants aquest mes d'Abril. Qui seràn?



5. Amelie



El grup català Amelie ha anunciat el títol del seu tercer àlbum, Take The World, així com la seva caràtula i la portada. El disc sortirà el dia 12 de Maig. A més han anunciat el seu primer concert d'aquesta nova etapa. que serà el 6 de Juny a Barcelona.

4.  Zedd


Zedd ha llançat el seu single Addicted to a Memory aquest mes, i també ha desvelat la portada i el tracklist del seu segon àlbum: True Colors.


3. Alesso


Durant el mes d'Abril, Alesso ha donat tots els detalls del seu àlbum debut: Forever, que inclourà cançons com Heroes o Cool. Ja coneixem la portada i el tracklist de les dos edicions (Estàndard i Deluxe) del disc. A més el DJ i productor suec ha estrenat una cançó amb el seu videoclip corresponent: If it wasn't for you.



2. Adam Lambert



Adam Lambert ha anunciat el seu tercer disc: The Original High, del que n'ha desvelat la portada, el tracklist i la data de llançament (19 de Juny). També ha llançat Ghost Town, primer senzill de l'àlbum, que és la millor cançó del mes segons el meu criteri.




1. Sia




Aquest més d'Abril Sia ha estrenat l'esperat videoclip per a Big Girls Cry, que sabíem que havia gravat al Setembre. Amb aquest videoclip es tanca la trilogia de Maddie Ziegler. A més ha llançat com a quart single de 1000 Forms of Fear la cançó Fire Meets Gasoline, de la que ja ha estrenat videoclip.
Sia també ha estrenat una col·laboració aquest mes. Es tracta de Deja Vu, del productor italià Giorgio Moroder, on l'artista australiana hi posa la veu.



A més del top 5 d'artistes, aquest mes he decidit fer un top 5 de cançons.

1. Adam Lambert - Ghost Town



2. Sia - Fire Meets Gasoline



3. Giorgio Moroder feat. Sia - Deja Vu



4. Rihanna - American Oxygen



5. Sia - Big Girls Cry

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada