12 de maig 2015

Remix EP: Showtek - 90's By Nature

Ja a la venda les remescles de 90s By Nature, el darrer single de Showtek amb la col·laboració de MC Ambush.

La primera remescla és la de TV Noise, que combina BigRoom i Future House. Es podria dir que agafa el so future, però sense passar pel Deep. Li dona molt protagonisme a la vocal, cosa que no es fa a la original.
La segona remescla és la de Tujamo. Comença molt calmada, però poc a poc va creixent i acaba desembocant en un drop apte per a sonar als festivals amb el so característic d'aquest DeeJay alemany.
La tercera remescla, feta per Lucas Steve, és completament Deep / Future House i a més de la vocal agafa el sample original de la base, que alhora està agafat de l'èxit dels 90 Gypsy Woman de Crystal Waters (D'aquí ve el nom de la cançó).
La següent remescla ja la coneixem: és la de Sam Feldt. Aquesta remescla passa 90s By Nature de un Future House molt contundent a un Tropical House molt suau, on el protagonista és el saxo. A més, Sam Feldt li dona més protagonisme a la vocal que la que li donen a la versió orginal, igual que fa Tv Noise. Per mi és la millor remescla.
La darrera remescla, la de Curbi, torna a ser Deep / Future, però molt més genèrica que la de Lucas & Steve. Curbi torna a demostrar un cop més que el seu so es "basa" molt en el d'Oliver Heldens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada