20 de maig 2015

Les (Possibles) cançons de l'estiu Part 1

Avui us deixo les cançons a les que jo els hi veig possibilitats d'esdevenir la "cançó de l'estiu". Sé que és més possible que m'equivoca que que ho encerti, però igualment vull dir-vos les cançons a les que els hi veig més possibilitats.
Avui us porto les primeres 4 opcions.
La cançó a la que més possibilitats li veig per esdevenir una de les cançons més populars de l'estiu és Hey Mama, el nou single de David Guetta amb la coproducció d'Afrojack, el rap de Nicki Minaj i la veu de Bebe Rexha.
A part de que és una cançó que està signada per dos artistes que segur que el públic mainstream coneix (David Guetta i Nicki Minaj), té molts números per agradar al públic que prefereix la electrònica i al que li agrada el Hip-Hop, a més del mainstream.



Una altra cançó a la que li veig molts números és Another You, el nou senzill d'Armin Van Buuren i Mr. Probz. És un tema molt estiuenc i pot agradar el públic EDM i al mainstream, que a més ja coneixerà els dos artistes holandesos de This is What it Feels Like i Waves, respectivament.



Una altra de les meves apostes és Pretty Girls, el retorn de Britney Spears acomapnyada d'Iggy Azalea. Es tracta d'una cançó simple i que s'enganxa molt, i per això la considero estiuenca.



Aquesta cançó no té res d'estiuenca, però té tots els números per arrassar aquest estiu o en qualsevol època de l'àny en la que s'hagués llançat. Últimament Taylor Swift està que no para d'enllaçar un èxit rere l'altre, però encara no havia aconseguit agradar al públic Hip-Hop. Amb el remix de Bad Blood ho està aconseguint.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada