19 de gen. 2015

Remix EP The Nights

Avicii, Mike Mago, Moogy - The Nights Remixes
Des de dilluns ja estan a la venda les remescles de The Days, el últim senzill d'Avicii, en dos versions. A la que trobareu a Beatport us trobareu dos remes de les que ja havia parlat, la de Mike Mago i una feta pel propi Avicii., a més d'una feta per Moogy A iTunes i a Spotify hi ha una versió que compta amb la remescla de Mike Mago i una de The Days.

La primera remescla de la que us parlo és versió Avicii by Avicii, on el suec es remescla el seu propi tema donant-li molta contundència, cosa a la que no ens té gens acostumat. El resultat és bo i Avicii torna a demostrar la seva versatilitat, encara que no és tan bona com la majoria de les seves produccions, inclosa la original.
Aquesta remescla la trobareu dins l'EP a Beatport i individualment a Spotify.

La segona remescla és la de Moogy que li dona un toc Deep House molt ballable. La remescla està protagonitzada per una melodia i uns acords de piano bons, però que no acaben de fondre's del tot amb la veu de The Nights.
Aquest remix només el trobareu a Beatport.

La tercera remescla és la de Mike Mago, amb un estil Deep / Future House molt similar al seu senzill Outlines, tant en el so com en la percussió i en el ritme.
Aquesta remescla la trobareu a totes les versions.

Passem a parlar de la remescla que ha fet Grant Nelson de The Days, on també li dona un toc Deep / Future House. La base està bé però la veu està massa editada i practicament no es reconeix.
Aquesta remescla està a l'EP de iTunes i spotify, però no a Beatport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada