7 de gen. 2015

Els àlbums més esperats de 2015 (Part 1)

Aquest any 2014 han sortit grans àlbums, però també n'hi han hagut alguns dels que no han sortit però que tenim constància  que sortiran aquest 2015.



Rihanna - R8

La cantant de Barbados porta dos anys sense treure nova música, però tot apunta a que no falta gaire pel seu vuitè àlbum, que provisionalment s'anomena R8.
Poc sabem d'aquest àlbum, només els títols d'algunes cançons que s'han anat registrant en les darreres setmanes.
Es possible que hi Eminem, hagi cançons amb artistes com Nicki Minaj, Drake o Ne-Yo, que ja han treballat amb la cantant de Barbados en altres ocasions i no amaguen el desig de tornar-ho a fer. A més, Rihanna va manifestar el seu desig de fer un duet amb Sam Smith. A més també treballa amb els productors Stargate (Amb 
qui ja havia treballat en diverses ocasions) i DJ Mustard.
A més Rihanna també gravarà cançons per a la pel·lícula d'animació 
Home, on també doblarà a un personatge en la versió original.

Avicii - Stories

Encara que Avicii hagi tret l'EP The Days / Nights, les ganes d'escoltar més música del suec no han fet més que augmentar. I més quan sabem que hi comptarà amb artistes convidats com Green Day o Chris Martin, el vocalista de Coldplay. Aquesta és una de les coses que vaig trobar a faltar a True: vocalistes reconeguts.
Avicii ha punxat algunes cançons que podrien ser de l'àlbum, però també és molt possible que algunes finalment no acabin dins de l'àlbum, com ja va passar a True.
També existeix la possibilitat que a l'àlbum hi hagi algunes versions 
Avicii By Avicii, com la queha estrenat de The Nights

Nicky Romero - ?

Des de ja fa més d'un any el DJ holandès diu que treballa en el que serà el primer àlbum d'estudi de la seva carrera, però de noment no en sabem res més. Estic convençut que abans que finalitzi el 2015 en tindrem més pistes, perquè ara per ara sembla més centrat en llançaments individuals i en la seva discogràfica Protocol Records.


NERVO - ?

Les bessones australianes fa anys que se suposa que preparen un àlbum. Ara sembla que li falta menys que mai, i ja l'han començat a promocionar amb el senzill Rise Early Morning. Tot apunta a que aquest àlbum el treuran per Ultra Records.


Rita Ora - O

A la primavera va sortir el primer single del que serà el segon àlbum d'estudi de la cantant: I will never Let You Down, que ens va deixar amb moltíssimes ganes de més. En les darreres setmanes s'han filtrat diverses demos de cançons del disc, però res oficial ni molt menys definitiu. Encara que sovint quan comencen les filtracions falta poc per coneixer nous detalls del disc.
Sobre el títol, fa bastant temps que es rumoreja que es podria anomenar O, però no està confirmat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada