8 de gen. 2015

Els àlbums més esperats de 2015 (Part 2)

Ja us vaig presentar 5 dels àlbums que més ganes tinc d'escoltar aquest any. Aquí en teniu 5 més.




Krewella - Primer àlbum sense Rainman
Abans de la separació es sabia que estaven treballant en un àlbum que possiblement no veurà la llum, almenys en les parts on hi intervenia Rainman. Però estic segur que Yasmine i Jahan ja treballen en nova música, com Say Goodbye. És possible que sortim de dubtes en la seva actuació al Ultra Music Festival de Miami, que serà al març.
Una altra incògnita és si realment canviaran d'estil a tot l'àlbum com ja han fet a Say Goodbye.


Usher - UR

Usher ja ha llançat els dos primers singles del que serà el seu proper àlbum: Good Kisser i She Came to Give it to You.
El disc estava previst per finals de 2014, però el cantant va dir que posposava la data de llançament ja que preferia prendre's aquest disc amb més calma.
Fins i tot té portada, la que veieu a la dreta.


Steve Angello - Wild Youth

El primer disc en solitari de Steve Angello anava a sortir aquest 2014, però es va retrassar, aparentment  per problemes amb la discogràfica amb la que l'anava a llançar. És curiós que el suec decidís no treure'l des del seu segell Size Records.
Recentment ha anunciat que sortirà a l'Abril
Igual que Avicii fa bastant temps que punxa algunes produccions que podrien formar d'aquest àlbum.

Axwell /\ Ingrosso - ?

Encara que un any després de la separació de la Swedish House Mafia Axwell i Sebastian Ingrosso tornessin a punxar junts sota aquest nom, no és fins fa alguns mesos fins que han començat a produir amb aquest nou nom.
Pel que han demostrat amb els senzills que han tret no sembla que baixi molt la qualitat de la seva música respecte a la del trio on tots dos formaven part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada