1 de gen. 2015

15 artistes que hem descobert al 2014

Aquest any hem conegut molts artistes nous, ja sigui perquè han debutat o perquè s'han fet coneguts definitivament.


Ariana Grande

Encara que ja va debutar l'any passat amb Yours Truly, aquest ha estat l'any en que s'ha convertit en una estrella amb l'àlbum My Everything i singles molt exitosos com Bang Bang, Break Free o Problem.



Charli XCX

Aquest any Charli XCX ha debutat amb l'àlbum Sucker, i ha obtingut molt èxit amb Boom Clap, de la pel·lícula No Tot Està Escrit a les Estrelles (Bajo La Misma Estrella en castellà). A més de fer mèrits en solitari, la cantant va protagonitzar una de les cançons de l'estiu, almenys als Estats Units: Fancy, amb la rapera Iggy Azalea, a qui també trobareu en aquesta llista



Clean Bandit

Aquest grup britànic combina música electropop amb alguns instruments que no són propis d'aquest gènere com poden ser el violí, els Steel Drums o el violoncel. Aquest any han debutat amb el disc New Eyes, d'on han extret els singles Rather Be, Extraordinary i Come Over. Com a mèrit destacable també podria afegir que van ser els teloners de David Guetta a l'iTunes Festival.



Dillon Francis

Aquest productor ha debutat amb l'àlbum Money Sucks, Friends Rule, on ja ha demostrat la seva verstilitat produint Trap, Progressive, Moombah, Electro i Big Room.



Iggy Azalea

Aquesta rapera australiana ja havia tret algun senzill a finals de l'any passat, però aquest any ha tret el seu primer àlbum: The New Classic, que després ha rellançat amb el nom de Reclassified. En aquest disc hi ha els dos èxits Black Window amb Rita Ora i Fancy amb Chali XCX.



Kygo

Aquest any, Kygo ha fet bastantes remescles que acumulen diversos milions de reproduccions a Youtube i Soundcloud, cosa que ha fet que cridés l'atenció d'artistes com Avicii, de qui va ser teloner. Ara mateix està treballant en el seu àlbum debut del que ja en coneixem el primer senzill: Firestone.



Lush & Simon

Aquest duet de DeeJays i productors italians també s'ha donat a coneixer aquest any, amb temes tan bons com Ahead of Us, Hydrogen o In My Hands, entre altres, que han sortit per les discogràfiques més prestigioses del món de la música electrònica, però tot i així no han obtingut el reconeixement que crec que mereixen.



Mr. Belt & Wezol

Al Juny es va saber que ells eren els autors de Shiver, un tema que s'havia presentat com a ID (És a dir, que s'havia presentat oficialment, però sense reverlar qui eren els seus productors). Després han arribat altres grans temes com Feel So Good, Pikachu o el més recent: Time.



Mr. Probz

A més de tenir molt èxit amb el Waves i la remescla que en va fer Robin Schulz, aquest cantant holandès ha demostrat que també sap fer cançons menys repetitives com la balada Nothing Really Matters. A més, Mr. Probz està treballant en el que serà el seu primer àlbum de llarga durada.



Nate Green

De moment aquest jove cantant només he publicat una cançó original (La resta són covers), però promet molt, amb un so country-pop similar al de Taylor Swift abans de 1989. Per sentir més cançons seves no caldrà esperar gaire, ja que treurà EP aquest mes de Gener.



R3hab

És veritat que R3hab no ha debutat del tot aquest any, però mai abans havia fet tantes produccions bones ni tant exitoses. A més dels seus originals també cal destacar les remescles, la majoria excel·lents, A més de ser molt bones, les produccions i remescles d'aquest holandès eren molt abundants, ja que en alguns moments de l'any treia alguna cosa cada dos setmanes. També cal destacar la versatilitat de R3hab, que ha produït remescles pop, Progressive House, Electro House, Melbourne Bounce i Big Room al llarg de l'any.



Robin Schulz

Robin Schulz és un altre productor que s'ha fet famós gràcies a la popularització del Deep House, l'estil que ell produeix. L'alemany és un  dels DeeJays i Productors que més èxit ha tingut, amb un èxit sense precedents en aquest gènere. Les remescles  a Prayer in C i Waves han encapçalat un munt de llistes a Europa, com la del Regne Unit, passant per davant d'altres artistes molt més consolidats i molt més mainstream. A més també ha tret el seu primer àlbum on demostra que a més de fer grans remescles fa grans original.



StadiumX

A principis d'any van fer el salt a la fam amb Howl at The Moon i més tard algunes remescles com les que han fet a Lovers on The Sun de David Guetta i All These Roads de Sultan & Ned Shepard. A finals d'any també han llançat bon material, com Ghost al costat de Tom Swoon i Rico & Miella.



Twoloud

Acabem amb Twoloud. Ningú sap res d'ells, tret que són dos. I que són grans productors. Fins i tot s'ha arribat a especular que eren Hardwell i Tiesto, cosa que han desmentit. A més de bons, els seus llançaments han estat abundants. Per mi el millor Drop it Like This, al costat de Tiesto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada