25 de gen. 2015

Novetat: Rihanna, Paul McCartney i Kanye West - Five, Four Seconds

View image on TwitterPer fi ha arribat. Per fi ha arribat el retorn de Rihanna!!!!
Avui presenta Four, Five Seconds, la primera cançó que coneixem del vuitè àlbum de la cantant de Barbados.
I no torna sola, sinó que ho fa acompanyada de Paul McCartney i Kanye West.
La cançó té un estil més acústic del que Rihanna ens tenia acostumat, cosaque en els seus darrers àlbums no  podiem trobar, ja que o bé eren pistes EDM (We Found Love, Where Have You Been o Right Now) o Hip-Hop (Pour it Up o The Monster), i la majoria de pop (Diamonds) estaven fets amb sintetitzadors. Encara que hi havien excepcions com la balada Stay.
A mi m'encantaria que tot el àlbum de Rihanna (I el pop en general) tingués aquest so acústic.
Però seguim parlant de la cançó, en la que el que seria la base són només acords de guitarra, cosa que malhauradament no és gaire habitual. Una altra cosa poc habitual (A part de veure un exmembre dels Beatles col·laborant amb una estrella pop actual) és que en aquesta cançó Kanye West canta enlloc de rapejar.

La veritat és que cada cop tinc més ganes d'escoltar el nou disc de la cantant de Barbados! I normalment poc després del primer single s'anuncia la data del disc.

Malhauradament no hi ha àudio oficial a Youtube ni a cap plataforma (de moment) i els diversos àudios que he pogut trobar podrien desapareixer d'un moment a l'altre, com ja ha passat al que ha penj. Aixó sí, la cançó ja és a iTunes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada