12 de gen. 2015

Entrevista de Pete Tong a Steve Angello

El DJ i locutor de la ràdio de la BBC Pete Tong va entrevistar a Steve Angello al International Music Summit que es va celebrar a Sinhapur. En aquesta entrevista van parlar del seu proper àlbum, la Swedish House Mafia i el seu segell Size Records, entre altres.


Parlan's del teu àlbum

És el meu primer àlbum en solitari. És música electrònica, però no música dance. És un intent de crear un híbrid de la musica que m'ha inspirat tots aquests anys i plasmar-ho en cançons. No estic provant de fer pop, això és més melancòlic i fosc.

Que penses que passarà en els propers anys en l'escena EDM?

El que crec que passarà és que un munt d'artistes es passaran al pop i això serà com un filtre. Alhora veig molta gent que intenta fer mùsica més ballable. També espero que lentament la gent intenti innovar més.

Que destacaries del teu segell Size records del passat 2014?

Hem fet el projecte Decade, per commemorar que Size ha fet 10 anys, amb Google com a company. En la primera setmana ja vam tenir més de 600.000 descàrregues del nostre catàleg complet, que en aquell moment era d'uns cent llançament. Això fa un total de 60 milions de descàrregues.
També vaig gaudir molt fent Size in the Park. Al maig en vam fer un a Estocolm. Sempre és agradable tornar a casa, i més quan ho fas punxant davant de 70.000 persones.
Ha estat un gran any

Que ens pots dir de la Swedish House Mafia?

Vam tenir un gran èxit, però la cosa no anava bé. No ens enteniem del tot. Però mantenim una bona relació.

Estas cansat que la gent es pensi que hi ha mala relació entre tu i l'Axwell i el Sebastian Ingrosso?

Si, sembla que la gent no entengui que encara que tinguem enfocaments diferents, cosa que trobo bé, mantinguem bona relació. Els segueixo estiman com si fossim germans.
En realitat m'és igual el que digui la gent a la xarxa. Això ho tinc clar des de fa 10 anys. Si els fés cas, ara no seria aquí, sinó a sentat casa, pensant que sóc una persona miserable. Opino que aprendre a ignorar això és part del teu creixement com a artista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada