11 de gen. 2015

Àlbums 2015 pt 3

Avui us porto la darrera part de els àlbums més esperats del 2015. Aquí, majoritàrament, parlo sobre artistes que a mi, personalment, no m'atreuen especialment, per això n'hi ha de més curts.

Coldplay - A Head Full of Dreams

Aquest 2015 els Coldplay treuran el que han planejat com l'últim disc de la seva carrera, que s'anomenarà A Head Full of Dreams. Chris Martin, el cantant de la banda, va anunciar el títol en una entrevista el passat Desembre. També va dir que seria diferent de Ghost Stories, el seu anterior disc.


Adele - 25

No està confirmat el títol, però és molt possible que Adele seguiexi titulant els àlbums amb la seva edat: El seu primer disc s'anomenava 19 i el segon i últim de moment; 21. A més la cantant va fer un Tuit el dia en que va fer 26 anys dient "Bye 25, See You Next Year".


Madonna  - Rebel Heart

Madonna també treurà un disc al Març, que comptarà amb produccions de Diplo i Avicii, i algunes cançons algunes cançons al costat de Nicki Minaj. La sortida del disc s'ha precipitat a causa de les filtracions.


Drake - Views From The Six

Drake tambè és un del artistes que es preveu treugui nou disc, anomenat Views from the 6. El raper va confirmar el nom en una entrevista a Billboard. Ja ha sortit el primer senzill d'aquest disc, que és 0 to 100.


Macklemora & Ryan Lewis - ?

Macklemore i Ryan Lewis també han confirmat que treballen en el seu segon àlbum de durada completa (LP) després de l'èxit de The Heist.


Kelly Clarkson - ?

La cantant també tornarà amb el setè àlbum de la seva carrera. El primer senzill sortirà el el primer senzill i s'anomena Heartbeat Song.

Florence & The Machine - ?

La vocalista d'aquest grup, Florence Welch, va anunciar que estaven mesclant el seu nou disc, pel que no deu faltar gaire per que surti.

Shakira - ?

Shakira està preparant el seu onzè àlbum, que tot apunta que estarà més encarat public llatí i espanyol que al americà / Internacional. Hi haura col·laboracions amb Maná i Alejandro Sanz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada