23 d’oct. 2022

Ressenya: Takin' it back

Takin' It Back és el títol del cinquè treball discogràfic de Meghan Trainor, que arriba dos anys i mig després de Treat Myself. Aquest nou disc de la cantant estatunidenca inclou un total de 16 cançons, entre les quals hi ha els senzills "Bad For Me" (amb Teddy Swims) i "Don't I Make it Look Easy" (en solitari).
A Takin' It Back, Meghan Trainor revisita diversos estils que ja havíem pogut trobar en els seus projectes anteriors amb un enfocament bastant més adult, però sense perdre la seva marca personal. I tot i que se li podria retreure que no resulta un disc particularment memorable, té tots els ingredients per ser un àlbum pop més que correcte: bona interpretació vocal, bona producció i una diversitat d'estils musicals més que destacable.


Quen Meghan Trainor va anunciar el llançament de Takin' It Back, la mateixa cantant ja va confirmar que hi trobariem cançons que recuperarien el so doo-wop dels seus primers èxits, però el cas és que aquest disc ofereix molt més que això. Tenim diverses balades, un estil que trobo que l'autora d'"All About That Bass" i "Ain't Your Mama" cada cop aborda amb més encert. Les d'aquest estil, com "Superwoman", "Final Breath" o "Remind Me", em semblen les pistes més interessants de Takin' It Back. També trobem alguna cançó inspirada en la música disco, com és el cas de "Dance About It" o la cançó que dona nom al disc, o el reggae, com "Breezy". El nou àlbum de Meghan Trainor fins i tot compta amb una inesperada col·laboració amb Natti Natasha i el trompetista cubà Arturo Sandoval inspirada en el mambo.


En canvi, de de dir que la cançó que han escollit com a nou senzill per a promocionar el disc, "Make You Look", em sembla de les més fluixes del disc. Meghan Trainor i el seu equip han volgut apostar per la única cançó de Takin' It Back que sembla treta directament del 2015 en tots els aspectes: producció, interpretació i fins i tot la lletra. Sembla que confien en tornar a connectar amb el públic que pot recordar amb nostàlgia cançons com "Dear Future Husband" o "Lips Are Moving" i, de moment, sembla que no està anant malament: tot i que les xifres que està tenint de moment no són res per tirar cohets, "Make You Look" ha tingut una rebuda considerablement millor a YouTube i Spotify que qualsevol senzill de Meghan Trainor en molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada