30 d’oct. 2022

Novetats 30/10

Rauw Alejandro, Manuel Turizo amb Maria Becerra, Rihanna, Chanel i Black Eyed Peas amb Anitta han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Comencem parlant de la que sens dubte és la novetat més destacada dels últims dies: Rihanna estrenava divendres la seva primera cançó en solitari (o com a artista principal) des del llançament del seu vuitè disc ANTI el mes de gener de 2016. Es diu Lift Me Up i és una de les dues cançons que la barbadenca ha enregistrat per la banda sonora de la seqüela de Black Panther. Concretament, Lift Me Up apareixerà durant els crèdits de la pel·lícula i crec que és important que tinguem això en compte: és clar que Lift Me Up no és el que molts esperaven del retorn de Rihanna després de tant temps. Ni és un senzill dance explosiu com We Found Love, ni una proposta pop irresistiblement enganxosa com Rude Boy, ni una cançó inspirada en els ritmes del Carib com Work. Tampoc és una balada grandiosa com Love On The Brain, Lift Me Up és una cançó minimalista i emotiva amb un so més proper al d'una nana que al d'un èxit radiofònic. Però, com deia, hem de tenir en compte que encara que tinguem moltes ganes de tenir un nou disc de Rihanna, això no és el senzill de presentació del seu novè treball. Tècnicament. encara no s'ha anunciat que Rihanna tingui previst publicar un nou disc l'any que ve, però tenint en compte que actuarà a la mitja part de la Superbowl i que, si els rumors són certs, està preparant una gira per l'estiu del 2023, sembla més que probable.

Dime Quién??? és el nou senzill que Rauw Alejandro avança des del seu proper disc, que aquesta mateixa setmana ha confirmat que es dirà Saturno i que sortirà el proper 11 de novembre. És una proposta synth-pop produïda per Tainy que podria sonar bé a nivell estrictament musical, però amb una lletra tan desafortunada en alguns moments fins i tot pels seus estàndards que et treu les ganes d'escoltar-la. 

Després d'aconseguir un dels èxits més grans de la temporada amb La Bachata, Manuel Turizo estrenava divendres un nou senzill. Es diu Éxtasis i compta amb la participació de Maria Becerra i tot i que no em sembla una cançó tan bona com la seva predecessora (ningú esperava que ho fos) trobo que és un llançament més que correcte.


Fa uns dies, Chanel estrenava el seu esperat segon senzill. Cinc mesos després del seu pas per Eurovisió i gairebé deu mesos després de publicar SlowMo (que, fins ara, era la seva única cançó), la cantant catalana publica Toke. No em sembla una cançó que hagi complert les expectatives, que després de tant temps sense publicar res no eren precisament poques. 




Simply The Best és el nou senzill de Black Eyed Peas en col·laboració amb Anitta i El Alfa. La veritat és que tot i que no puc dir que m'hagi encantat m'ha sorprés positivament, ja que quan van anunciar-la teniem raons per pensar que seria una proposta tan fluixa com els anteriors senzills del trio estatunidenc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada