16 d’oct. 2022

Novetats 15/10

Acabem la setman repassant les novetats més destacables que ens ha deixat de la mà d'artistes com Tom Walker, Lucas & Steve, Disclosure o Alesso amb Sick Individuals.

Comencem parlant de Rage, el nou llançament de Lucas & Steve que deixa de banda el progressive house a què ens han tingut acostumats els últims anys i aposten per un so molt més actual però que a mi em sembla molt menys atractiu. Això no vol dir que em desagradi: el drop funciona molt bé, però té molt poc a oferir més enllà d'això. És una proposta electro house bastant contundent però molt més pobra a nivell de composició melòdica que recorda a algunes de les produccions de l'àlbum que Swedish House Mafia va publicar fa uns mesos.

The Best is Yet To Come és el títol del nou senzill de Tom Walker, una balada de piano senzilla però efectiva en què el cantautor anglès llueix la seva veu trencada i potent. La veritat és que el 2019 vaig gaudir i escoltar molt el seu àlbum debut What A Time To Be Alive, però res del que ha tret des d'aleshores m'ha acabat de cridat l'atenció. The Best is Yet To Come em sembla el millor llançament de Tom Walker en més de dos anys (i la millor novetat de la setmana pel que fa a senzills, per què no dir-ho). Però és una cançó que trobo que funcionaria millor dins d'un disc, perquè tot i que està prou bé, no sé si té res que cridi l'atenció per fer-te voler-la tornar a escoltar especialment. 


Divendres, Alesso i Sick Individuals publicaven oficialment la seva primera producció conjunta. És una proposta electro house anomenada Rave All Night que Alesso va estrenar a la seva actuació a Creamfields i fa un parell de mesos que utilitza als seus sets. És una producció que no té absolutament res a destacar més enllà d'un canvi de tempo que es fa més aviat feixuc.


Disclosure han estat els encarregats de fer la primera remescla oficial a Unholy, el senzill amb què Sam Smith i Kim Petras estan encapçalant llistes arreu del món. El duo britànic porta Unholy a un so dance pesat i obscur en què l'atmosfera de la cançó encaixa perfectament.

També va rebre ahir la seva primera remescla oficial Million Dollar Baby, l'actual senzill d'Ava Max que formarà part del seu segon àlbum Diamonds and Dancefloors. Aquesta nova versió, signada pel DJ espanyol David Penn, porta Million Dollar Baby a un so dance molt bàsic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada