16 de des. 2020

Ressenya: 11 Razones

11 Razones és el segon àlbum d'estudi d'Aitana que va sortir el passat divendres dia 11 i que rriba un any i mig després del seu primer àlbum de llarga duració Play. Precisament inclou 11 cançons entre les quals hi ha col·laboracions amb Sebastián Yatra, Beret, Natalia Lacunza i Cali y el Dandee.

11 Razones és un disc amb un so molt cohesiu orientat al pop-rock, força diferent del seu anterior treball discogràfic. Malgrat que tampoc es pot dir que 11 Razones sigui un disc revolucionari, sens dubte té molta més personalitat que el seu predecessor. També diria que en aquest nou projecte es nota un cert progrés a nivell vocal per part de la cantant.

Un aspecte que no m'ha acabat de convèncert de 11 Razones és que trobo que té massa col·laboracions: de les 11 cançons del disc, 5 tenen algun artista convidat. Tot i que he trobat a faltar més cançons interpretades per aquesta cantant catalana en solitari, també s'ha de dir que la majoria d'artistes convidats encaixen molt bé. Algunes de les cançons m'han semblat excessivament edulcorades o simples pel meu gust, però, és clar que la música d'Aitana va orientada a un públic bastant diferent de mi. 

També he de dir que agrairia una mica més de diversitat pel que fa a la producció i instrumentació de les cançons que no canvia gaire al llarg del disc. És cert que és un àlbum més aviat curt (11 pistes, 34 minuts), però s'acaba fent una mica monòton.

11 Razones és un disc pop correcte que compleix la seva funció i que segur que satisfarà al públic juvenil a què Aitana enfoca la seva música. Sens dubte suposa una millora considerable respecte als seus anteriors projectes, i això és el més important sota el meu punt de vista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada