1 de des. 2020

Bad Bunny és l'artista més escoltat de l'any a Spotify

Spotify ha compartit fa unes hores la llista dels artistes, les cançons i els albums més escoltats aquest 2020. Bad Bunny lidera tant la llista dels albums més escoltats amb YHLQMDLG com la dels artistes més escoltats, mentre que el número 1 pel que fa a cançons és per a The Weeknd i Blinding Lights.

Com era d'esperar, el segon àlbum d'estudi de Bad Bunny YHLQMDLG ha estat el disc més escoltat a Spotify aquest 2020, seguit de prop per After Hours de The Weeknd. 

Un altre resultat fàcil de predir és que Blinding Lights de The Weeknd acabaria l'any com la cançó més escoltada a la plataforma. Dance Monkey de Tones and I i The Box de Rody Ricch tanquen un top 3 força divers. Curiosament, malgrat liderar els altres dos rànquings, Bad Bunny no apareix en aquest. 

Bad Bunny es converteix en el primer artista no anglòfon en ocupar la primera posició de la llista dels artistes més escoltats a spotify anualment. L'intèrpret de Dákiti va ocupar la cinquena posició d'aquest mateix rànquing l'any passat. A la segona posició trobem a Drake, que va liderar aquest rànquing els anys 2015, 2016 i 2018. Tancant el podi, hi ha J Balvin, que aconsegueix el seu millor resultat. El cantant colombià ja va aconseguir situar-se a la quarta posició del rànquing l'any 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada