12 de des. 2020

Discos esperats 2021

Rosalia, Bad Gyal, Benjamin Ingrosso o Lana del Rey són algunes de les artistes que presentaran nous discos aquest 2021.

Bad Gyal

No caldrà esperar gaire per escoltar el tercer disc de Bad Gyal: la cantant catalana estrenarà el mes que ve un EP del qual encara en coneixem poca informació. Aquest EP arribarà practicament tres anys després de Worldwide Angel, el segon disc de la cantant que va sortir la primavera del 2018.

Benjamin Ingrosso

Al mes de Gener, Benjamin Ingrosso va publicar The Dirt, que havia de servir de senzill de presentació del seu segon treball discogràfic, que arribaria al llarg del 2020. Al juny, el cantautor suec va presentar un segon senzill del projecte, Shampoo, i des d'aleshores sembla que el projecte ha estat en pausa. Fa poc, Ingrosso va dir en una entrevista que estava treballant simultàniament en dos discos: un en anglès i l'altre en suec i esperm poder sentir algun dels dos aquest 2021.

Dua Lipa

Ja fa temps, Dua Lipa va anunciar que treuria una "cara B" de Future Nostalgia, que seria una espècie de continuació del seu exitós segon àlbum d'estudi amb cançons noves. Dua Lipa encara no ha donat cap data aproximada de llançament de la cara B de Future Nostalgia, però el més lògic és pensar que arribarà al llarg del 2021.

Lana del Rey

Lana del Rey havia fet pública la seva intenció d'editar el seu sisè àlbum d'estudi Chemtrails Over The Country Club enguany, però finalment (en part) a causa de problemes logístics amb les còpies físiques, arribarà al 2021. La cantautora estatunidenca va presentar Let Me Love You Like A Woman com a primer avançament del projecte el passat mes d'Octubre, però no sabem si acabarà formant part del disc.

Paloma Mami

Ja ha passat força temps des que Paloma Mami va anunciar que tenia intenció de publicar un àlbum, però encara en tenim poca informació. El passat mes de Maig, en una entrevista que el disc ja estava pràcticament llest i que tenia onze cançons, sense especificar si el material que havia presentat fins ara en formaria part.

Robin Schulz

El dia 26 de Febrer Robin Schulz publicarà el seu quart treball discogràfic, anomenat IIII. El nou àlbum del DJ/productor alemany comptarà amb un total de 17 pistes, entre les quals hi ha els senzills In Your Eyes, Speechless, All We Got, All This Love, Rather Be i Alane, alguns dels quals ja fa bastant temps que va estrenar (Speechless va sortir al Novembre del 2018).

Rosalia

Malgrat que Rosalia ha publicat moltes col·laboracions (i un parell de senzills en solitari) aquest 2020, tinc moltes ganes de poder escoltar el seu nou àlbum d'estudi. Després de l'èxit comercial i de crítica sense precedents d'El Mal Querer, tothom té moltes expectatives pel seu segon disc de música original, i jo estic convençut que l'artista catalana no ens decebrà. La veritat és que tampoc hi ha massa evidències que indiquin que Rosalia publicarà el seu proper projecte al 2021, però tenint en compte que fa més d'un any que hi treballa, tampoc hi ha cap raó per pensar que no publicarà un nou disc en els propers mesos.


Zara Larsson

Per acabar, toca parlar de Poster Girl, el segon àlbum de Zara Larsson previst pel 2021. En una entrevsita publicada el mes passat, la cantant sueca va dir que el disc ja estava acabat. De moment, coneixem una de les cançons que en formarà part: Love Me Land.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada