23 de jul. 2015

Nominacions als VMA: Anàlisi, prediccions i polèmica

Les nominacions d'aquest any dels VMA es podrien qualificar com les més desencertades dels darrers anys, fins al punt que fins i tot artistes com Katy Perry o Nicki Minaj s'hi han mostrat desacord.
Comencem parlant dels nominats a Videoclip de l'any. Jo, sincerament crec que 7/11 de Beyoncé no mereix estar en aquesta categoria. Potser sí que mereix estar a les categories de millor video femení i millor vídeo pop, on també està nominada (Encara que jo consideraria aquesta cançó més aviat Hip-Hop que pop). Entre tots els nominats jo crec que qui té més números de guanyar és Taylor Swift amb Bad Blood, i jo crec que també és qui més s'ho mereix. També mereixeria el premi Uptown Funk, però crec que guanyarà Taylor Swift.

El premi a millor vídeo d'un artista masculí crec que el guanyarà Uptown Funk, i el femení serà per a Blank Space de Taylor Swift.
El premi a millor vídeo Hip-Hop possiblement se l'emportarà Nicki Minaj per Anaconda o Wiz Khalifa i Charlie Puth per See you Again. Espero que guanyi Nicki Minaj. Al pop, crec que guanyarà Uptown Funk o Blank Space. El premi  a millor col·laboració crec que se l'emportarà Bad Blood o Uptown Funk, encara que jo crec que Bang Bang el mereix més.

En conclusió: Crec que la gran triomfadora de la nit serà Taylor Swift. Us deixo el llistat complet de nominats.

Passem ara a parlar de la polèmica. Poc després de saber-se les nominacions Nicki Minaj va dir a Twitter "Si al vostre vídeo surten dones amb bon cos, us nominaran a Vídeo de l'any". Taylor Swift es va donar per al·ludida i va respondre a travès de la mateixa xarxa social "No he fet res més que estimar-te i donar-te suport. A més, potser qui t'ha tret la oportunitat és un home...." pocs minuts després la rapera va respondre a Taylor Swift, dient "No he dit ni una paraula sobre tu. Jo també t'estimo, però crec que hauríem de parlar del tema"
Segurament al que es referia Nicki Minaj és que quan Robin Thicke, Pharrell i T.I van posar models completament nues al seu vídeo Blurred Lines, van estar nominats a aquesta categoria. En l'anterior edició dels VMA, el premi va anar a mans de Miley Cyrus pel vídeo de Wrecking Ball, on també apareixia nua. O bé es referia a Beyoncé.
Jo opino que no haurien de donar reconeixements a videoclips d'aquest tipus.


Katy Perry, per la seva part s'ha extranyat que no hi hagues cap nominació per al videoclip de Bitch Better Have My Money de Rihanna, quan va dir que sí que entrava en el plaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada