1 de jul. 2015

Els protagonistes del mes de Juny

Avui ha començat el mes de Juliol, i com el primer de cada mes, toca repassar els artistes que han esdevingut els protagonistes del mes anterior. La veritat és que aquest mes no hi ha hagut molta activita i excepte Adam Lambert, la resta de posicions estan bastant igualades.
5. Rita Ora

Aquest mes Rita Ora ha estrenat el videoclip i les remescles de Poison el seu darrer single des del seu proper àlbum, que serà el segon de la seva carrera. També ha desvelat que per a aquest disc, que com a títol provisional té O, col·laborarà amb Ed Sheeran i Chris Brown.

4. Jessie J

Jessie J ha llançat Sorry To interrupt, una de les millors cançons del mes. La cantant britànica aquest mes va passar per Catalunya amb la seva actuació al festival de Pedralbes i ha tornat a ser notícia per la seva delicada salut.

3. Lady Gaga

Un altre dels moments més comentats del mes ha estat la actuació mig sorpresa que Lady Gaga va fer als EuroGames de Baku interpretant Imagine. A més durant aquest mes es va celebrar la gala del Songwriters Hall of Fame on Gaga va ser premiada i a més va interpretar What's Up de 4 Non Blondes. No és una cosa que hagi fet ella però també l'afecta directament: el seu productor DJ White Shadow va parlar sobre ella i ARTPOP act II en una sessió de preguntes i respostes a Twitter.

2. Taylor Swift

Sense cap mena de dubte, la carta de Taylor Swift a Apple Music i el posterior canvi de la política de pagaments ha estat un dels temes mes comentats d'aquest mes de Juny, sinó el que mes. A més, durant aquest mes ha seguit amb la seva gira The 1989 World Tour.

1. Adam Lambert

Aquest mes Adam Lambert ha llançat el seu tercer àlbum: The Original High, que segur que estarà entre els millors àlbums de l'any. Només per això ja es mereixeria encapçalar el top 5, però es que a més ha promocionat el seu àlbum concedint entrevistes i actuant a diversos programes de la televisió americana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada